Fine Life

Consumatorii sunt diferiți, dar au în comun dorința de a face alegerile perfecte. Atunci când calitatea pe care o iubești la unul dintre brandurile faimoase preferate se regăsește într-un produs similar cu un preț accesibil, ai satisfacția că ai ales bine. Produsele FINE LIFE satisfac cele mai exigente gusturi. Ele surprind prin competitivitate, diversitate și rafinament și vor depăși întotdeauna așteptările clienților tăi. 

Fine Life HeroBanner

Avantajele fine life

Potențialul de revânzare al produselor FINE LIFE îți poate transforma magazinul în destinația preferată a clienților, fiind un diferențiator pe care ei îl vor aprecia, atunci când vor analiza alte magazine de proximitate.
Gamă variată de produse

Ambalaj atractiv și dimensiuni diverse
Calitate similară cu produsele consacrate
Profitabilitate maximă pentru revânzători

Fine life, primești mai mult decât te aștepți

Alege gama FINE LIFE, beneficiază de calitate de top la prețuri atractive și investește în viitorul magazinului tău! Gama FINE LIFE conține peste 450 de produse și se află în continuă dezvoltare. 

Răspuns prompt

Un răspuns prompt la nevoile tale

Rolul nostru este să îți fim alături și să te ajutăm să-ți faci clienții fericiți. Acesta este motivul pentru care lucrăm cu profesioniștii din domeniu pentru a dezvolta produse care să răspundă așteptărilor tale. FINE LIFE este una dintre mărcile proprii exclusive METRO, care asigură soluții pentru majoritatea cerințelor consumatorilor, având în portofoliu o varietate de produse alimentare, dar și produse de igienă, de curățenie sau îngrijire a casei.
Calitate garantată

Calitate garantată

Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că produsele FINE LIFE respectă standarde foarte stricte de calitate. De asemenea, testăm constant toate produsele. În acest fel, îți garantăm o calitate impecabilă pe tot parcursul lanțului de producție și aprovizionare.
Dublu câștig

Ai un dublu câștig

Sub sloganul “Primești mai mult decât te aștepți”, produsele FINE LIFE vin la pachet cu un avantaj important pe piața revânzătorilor din România. Ele sunt competitive, oferind un preț atractiv pentru o gamă variată de articole de calitate superioară, cel puțin egală cu cea a altor branduri cunoscute.  Astfel ai un dublu câștig: pe de o parte îți fidelizezi clienții, oferind o gamă variată de produse de calitate, pe de alta, faci profit.
Clienții noștri confirmă

Dumitru Brânzoi LaDoiPași

Dumitru Brânzoi - LaDoiPași Glina

Dintre produsele marcă proprie Metro pe care noi le achiziționăm cel mai des, sunt produsele Fine Life, care sunt și cele mai vândute.

Aceste produse au un raport calitate – preț foarte bun și sunt foarte dorite la noi în magazin.

Florin Drumea LaDoiPași

Florin Drumea - LaDoiPași Vânători

Succesul nostru se bazează pe produsele marcă proprie METRO- Fine Life, care au prins foarte bine la noi în magazin.   

Dulciurile Fine life

Dulciurile Fine Life

Bunătăți dulci din Republica Moldova

Fine Life aduce dulciuri irezistibile din Republica Moldova direct în magazinul tău.

Diferite sortimente de fursecuri, batoane nuga cu caramel, arahide sau ciocolată, biscuiți glazurați, dar și multe alte dulciuri apetisante pentru pofticioși fac deliciul clienților mari și mici, transformându-ți magazinul în destinația lor preferată de cumpărături, în detrimentul altor magazine din proximitate.

Investește în viitorul afacerii tale! 

Prăjituri Fine Life

Prăjituri Fine Life pentru toate gusturile

Clienții tăi caută în fiecare zi momente de tandrețe și de bucurie. Cu gama de prăjituri Fine Life, le au la îndemână în orice moment. Include în oferta magazinului tău delicioasele prăjituri Fine Life cu cacao și lapte, cocos, vișine sau caramel sărat, cremă de tiramisu, cremă de lămâie, cafea, rom, zmeură, prăjitura cu arahide și rulada asortată.

Alege produsele Fine Life și te bucuri de sortiment variat, raport optim calitate-preț, dar și de clienți fideli, care se întorc la cumpărături pentru o nouă porție delicioasă!

Cârnați Fine Life

Gama de cârnați Fine Life, alegerea perfectă pentru magazinul tău

Cârnații, un ingredient delicios al întâlnirilor reușite cu prietenii, nu trebuie să lipsească de pe lista de cumpărături a clienților tăi.

Gama Fine Life oferă diverse sortimente - cârnați subțiri pentru grătar, cârnați cabanos sau oltenești care aduc un plus de savoare oricărei mese alături de cei dragi, acasă ori la iarbă verde, la micul dejun, prânz sau în loc de gustare.

E simplu să depășești așteptărilor clienților tăi!

Descoperă toate mărcile METRO
METRO Chef

METRO chef

Află mai multe
METRO Professional

METRO professional

Află mai multe