Brânzeturi

Surprinde-ți clienții cu o gamă variată de sortimente de brânză! Naționale, internaționale, de vacă, de oaie, de capră, mai mult sau mai puțin grase... La METRO ne ascultăm cu atenție clienții și efectuăm diferite studii pentru a oferi soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor tale, încorporând noi soluții: formate, arome și opțiuni.

Quesos Makro para hostelería

BRÂNZA, UN ELEMENT ESENȚIAL PENTRU RESTAURANTUL TĂU

Quesos para restaurantes

Să nu-ți lipsească niciodată brânza bună

Textură, miros, aromă ... Transformă brânza bună într-un aliat al experiențelor gastronomice inedite pentru clienții tăi. Găsești la METRO o mare varietate de brânzeturi românești și internaționale, cu povești și rețete autentice.

Brânza este un produs care trezește interesul pentru noi experiențe gastronomice, pe lângă beneficiul de a fi o sursă excelentă de nutrienți asemănători cu cei din lapte, dar cu o cantitate mai mică de lactoză în compoziție. Geografia, clima și tradițiile sunt elemente relevante pentru elaborarea acestui produs aflat, de-a lungul istoriei, într-o continuă evoluție în țările europene.

La METRO ne gândim la fiecare afacere în parte și la nevoile sale specifice, de aceea ne asigurăm că avem în ofertă toate sortimentele: mascarpone, brie, cremă de brânză, ricotta, brânză feta, camembert, parmezan și multe altele.

Brânzeturi de cea mai bună calitate

Brânzeturi inspirate din rețete internaționale dar și naționale

Quesos españoles Makro

Cea mai bună selecție de brânzeturi naționale


ADN-ul local a fost luat în calcul atunci când s-a făcut selecția de brânzeturi din magazinele METRO. Cașul, urda, brânza de burduf, cașcavalul, brânza proaspătă de vacă sunt sortimente autohtone pe care clienții tăi le adoră. Lucrăm cu producători locali pentru că obiectivul nostru este să satisfacem cerințele tuturor clienților noștri, oferind produse de calitate și din proximitate.
Quesos internacionales Makro

Brânzeturi internaționale

Brânzeturile sunt produse gastronomice nelipsite din Europa de-a lungul istoriei. Italia, al treilea cel mai mare producător din UE, se poate lăuda cu 52 de brânzeturi DOP (Denumire de Origine Protejată). Franța are de asemenea o ofertă foarte extinsă, cu 45 de brânzeturi DOP și 9 brânzeturi IGP (Indicație Geografică Protejată), ambele țări având o tradiție îndelungată în producerea brânzeturilor.

Dar există multe alte țări de pe continentul nostru unde poți găsi brânzeturi celebre, iar METRO include o gamă largă de brânzeturi internaționale în ofertă.