Factura în format digital

Ți s-a întâmplat să verși cafeaua pe o factură? Sau să arunci, din greșeală, o factură importantă la gunoi? Sau poate că ai pierdut-o pur și simplu, într-un moment de neatenție. Cu toții am trecut prin asta la un moment dat.  Din acest motiv, la METRO îți oferim acum facturi în format digital, ca să ai acces la ele oricând. În plus, cu factura verde, tu alegi dacă nu vrei să îți imprimăm factura atunci când cumperi din magazinele noastre. Pentru asta, trebuie doar să descarci aplicația METRO sau să-ți accesezi contul digital pentru a-ți vizualiza și descărca facturile. La METRO gândim VERDE.

Factura în format digital

Ce este factura verde?

Acum ai varianta de a alege să nu îți printăm factura fizică atunci când îți faci cumpărăturile din orice magazin METRO. În schimb, o vei avea permanent la dispoziție în format digital, dacă urmezi doar câțiva pași simpli.  

Factura verde

Iată ce ai de făcut

1. Accesează-ți contul digital, fie prin intermediul aplicației METRO (dacă nu ai instalat-o încă, o poți descărca chiar acum), fie direct din contul tău de client.

2. Dacă vrei să activezi factura verde, o poți face astfel:

Prin intermediul aplicației. Deschide aplicația, dă click pe Facturi Digitale și va apărea un mesaj care te întreabă dacă dorești să dezactivezi tipărirea facturilor în magazin. O poți face și direct din meniul de configurare a facturilor, apăsând butonul: MAI MULTE SETĂRI.

Prin intermediul contului tău METRO. Accesează-ți facturile digitale, apoi dă click pe secțiunea SETĂRI. 

Nu uita: vei dezactiva astfel doar tipărirea facturilor, însă le vei putea vizualiza în continuare, de câte ori îți dorești, în format digital. METRO recomandă dezactivarea facturii tipărite, pentru a contribui astfel la protejarea mediului și binele planetei.

Factura în format digital

Facturile tale, mereu la îndemână

De acum înainte, nu mai trebuie să-ți  faci griji cu privire la facturile tale: ele vor fi permanent protejate și disponibile online oricând vei avea nevoie de ele. Descoperă beneficiile facturilor digitale sau verzi de la METRO!

De ce să alegi factura digitală?

Faci economie de spațiu

Câte facturi aduni în fiecare lună? 50? 80? Peste 100? În cel mai scurt timp, toate se transformă într-un teanc de hârtii pe care apoi trebuie să le păstrezi undeva timp de cel puțin zece ani. Cu factura digitală METRO, scapi de hârtiile inutile și folosești mai eficient spațiul, iar facturile tale sunt oricum păstrate online timp de cel puțin zece ani, timp în care sunt disponibile în orice moment. 

Scapă de stresul fiscal

Mâna sus dacă îți place să completezi declarații fiscale! Nu? Ce surpriză! Factura digitală METRO nu te va transforma peste noapte într-un fan al administrației fiscale, dar te va ajuta să lucrezi mai rapid și să fii mult mai practic. Îți vei putea căuta ușor facturile și le vei putea descărca în format PDF pentru a le partaja direct contabilului. Astfel îți va fi mai ușor să te relaxezi, chiar și în cele mai agitate zile.

Economisești timp pentru ceea ce contează

Găsirea unei anumite facturi, calcularea costurilor produselor și urmărirea evoluției prețului pieței: ceea ce, pe de o parte, este crucial pentru succesul afacerii tale, pe de altă parte îți consumă timp pe care ar trebui să-l petreci cu clienții tăi, cu echipa ta, sau dezvoltând noi idei pentru a-ți crește eficiența. Acum, datorită funcției facile de navigare printre facturile digitale, vei găsi mult mai rapid informațiile de care ai nevoie și îți va rămâne mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante.

Accesare facilă oricând dorești

Accesează 'Contul meu METRO' și vei găsi acolo toate facturile în meniul din stânga numit "Facturi Digitale".

Descărcare sub formă de PDF

Poți descărca facturile în format PDF, le poți salva pe calculator, tabletă sau mobil și chiar le poți partaja direct contabilului tău. Cum? Cu un simplu click pe butonul albastru care indică "Vezi factura".

Căutare inteligentă

Dacă ai nevoie de o anumită factură, de un produs specific, de sume sau numere de factură, poți găsi ceea ce te interesează cu ajutorul motorului de căutare superior. De asemenea, poți filtra facturile după dată. 
Bucură-te de avantajele facturii digitale METRO
Dacă nu ai încă un cont de utilizator
Accesează butonul de mai jos pentru a te înscrie.
Înregistrare cont
Dacă ai deja un cont de clienT
Conectează-te și bucură-te de toate avantajele
Accesează contul tău METRO