Devino client METRO

Aplica pentru un card METRO

Sushi cu ton

sushi


Ingrediente pentru 10 porții

  • file de cod 900 g
  • morcovi 150 g
  • apio 150 g
  • vin alb 250 mL
  • supă de peşte 400 mL
  • cartofi 750 g
  • unt Horeca Select 100 g
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 fir de oregano proaspăt şi 1 fir de civas pentru decor
  • sare şi piper după gust  


Mod de preparare

  1. Curăţăm cartofii de coajă şi îi fierbem în apa cu sare. 
  2. După ce au fiert facem un piure din cartofi şi pătrunjel tocat fin la care adăugăm untul şi sare.
  3. Se curăţă şi se taie julienne morcovii şi apio după care se fierb în vin  şi supă de peşte pentru 2-3 minute.
  4. Peştele îl porţionăm în 6 bucăţi de 150 g şi îl gătim la cuptor, cu aburi, timp de 7-9 minute.
  5. Montăm piureul pe un cerc apoi legumele juliene, peştele, civasul mărunţit şi firul de oregano.
file_cod_piure_460x444