Devino client METRO

Aplica pentru un card METRO

Limbă de mare Colbert

940x200 limba de mare colbert

Ingrediente pentru 6 porții

  • fileurile a 3 pești limbă de mare
  • 50 g pesmet
  • 1 legătură verdețuri (frunze de pătrunjel, tarhon, chives, asmățui)
  • 1 lingură coajă rasă de lămâie
  • 1 lingură muștar fin
  • sare, piper după gust
  • ulei de măsline

Mod de preparare:

  1. Cu ajutorul mixerului, amestecați bine pesmetul cu verdețurile. Adăugați uleiul de măsline și coaja de lămâie.
  2. Asezonați fileurile de pește cu sare și piper, după gust, după care prăjiți-le într-o tigaie fierbinte timp de 30 de secunde pe fiecare parte.
  3. După ce le-ați prăjit puțin, tapetați peștele cu puțin muștar și acoperiți cu pesmetul amestecat cu verdețuri.
  4. Puneți  preparatul la gratinat puțin în cuptor sau pe grătarul electric.
460x444 limba de mare colbert
Sfatul nostru:

Deoarece limba de mare poate fi ușor confundată cu peștele limbă roșie, bucătarii obișnuiesc să servească limba de mare cu o bucată de piele lăsată intenționat pe coada peștelui, pentru ca cei care-l servesc să aibă certitudinea că vor consuma limbă de mare.