Devino client METRO

Aplica pentru un card METRO

Pachețele de primăvară cu porc și legume

pachetele_940x200

Ingrediente pentru 10 porții

  • Carne tocată de porc 500 g
  • Varză albă 80 g
  • Morcov 80 g
  • Ceapă 80 g
  • Ulei de susan 20 ml
  • Sos de stridii 50 ml
  • Ghimbir rădăcină 5 g
  • Usturoi 5 g
  • Sos chilli 20 g
  • Amidon de porumb 10 g
  • Apă
  • Ulei de floarea soarelui 40 ml
  • Coriandru 50 g
  • Foi de pachețele de primăvară 30 buc

Mod de preparare

  1. Carnea tocată de porc se sotează într-o tigaie cu ulei de măsline până ce devine maronie. Apoi se lasă la scurs într-o strecurătoare.

  2. Într-un bol amestecăm varza, morcovul și coriandrul tăiat fin, uleiul de susan, sosul de stridii, ghimbirul (cubulețe mici), usturoiul (tăiat fin), sosul chilli și carnea de porc.

  3. Separat amestecăm amidonul cu apa într-un bol mic. Întindem pachețelele de primăvară, punem în mijloc câte o lingură de compoziție și le rulăm cu 2 colțuri în interior pentru a se închide corespunzător. Capetele se vor unge cu amidon și apă pentru a se lipi foarte bine.

  4. Asezăm pachețelele de primăvară pe o foaie de silicon, le ungem cu ulei de floarea soarelui și le coacem în cuptor timp de 20 minute la temperatura de 220 grade Celsius.

pachetele_460x444