Devino client METRO

Aplica pentru un card METRO

Vrăbioară de vită la grătar cu sos de vin roșu

vrabioara_940x200


Ingrediente

  • vrăbioară de vită HORECA Select 880 g
  • ceapă echalote 20 g
  • vin roșu 80 ml
  • unt HORECA Select 25 g
  • demi-glacé Knorr 100 g
  • cimbru, foi de dafin, sare și piper HORECA Select după gust
  • făină  ARO 15 g

Mod de preparare

1.    Vrăbioara de vită se condimentează cu sare și piper și se gătește la grătar.

2.    Separat realizăm sosul din ceapă sotată în unt, pe care o deglasăm cu vin roșu, demiglacé- ul de vită și ierburile aromate.

3.    Se reglează consistența cu unt și făină.

4.    Se servește strecurat lângă vrăbioara de vită.

* Pentru demiglacé- ul de vită îți sugerăm o rețetă aici.

vrabioara_460x440