Devino client METRO

Aplica pentru un card METRO

Saltimboca

940x200 - saltimboca


Ingrediente 6 porţii

  • 960g, (80gx12 bucăţi) de pulpă de vită/viţel
  • 12 frunze de salvie
  • 12 felii de prosciutto crudo Horeca Select
  • 250 ml vin alb de calitate
  • 80 g unt
  • 20 ml ulei de măsline extra virgin Horeca Select
  • sare şi piper după gust

Mod de preparare în 20 de minute:

  1. Se aplatizează bucăţile de carne până devin foarte subțiri (folosim folia alimentară pentru a nu deteriora forma cărnii).
  2. Se adăuga sare şi piper, apoi adăugăm câte o felie de prosciutto şi una de salvie la fiecare bucată de carne, fixând-o cu o scobitoare.
  3. Într-o tigaie se prăjeşte carnea în uleiul de măsline, prima dată pe partea cu prosciutto şi salvie, apoi se întoarce şi pe cealaltă parte. Se adăugă vinul care trebuie lăsat sa scadă.
  4. Untul se adăugă aproape de final şi se dă gust cu sare şi piper. Sosul obținut se adăugă când se montează preparatul.
  5. Se recomandă o garnitură din morcovi baby, fierți si sotați în unt şi câteva paste gnocchi.
460x444 - saltimboca