Devino client METRO

Aplica pentru un card METRO

Ruladă de porc cu sos demi glace și cartofi Pont Neuf

rulada-porc_940x200


Ingrediente pentru 6 porții 

  • Cotlet de porc 1,5 kg
  • Untură de rață 100 g
  • Hribi congelați HORECA Select 200 g
  • Ceapă roșie 100 g
  • Unt HORECA Select 82% 100 g
  • Toast alb Fine Life 200 g
  • Merișoare uscate 50 g
  • Cimbrișor verde HORECA Select 5 g
  • Rozmarin verde HORECA 10 g
  • Pătrunjel 1 legătură
  • Piper 2 g
  • Sare de mare HORECA Select 15 g
  • Usturoi 10 g
  • Sos demi-glace

Mod de preparare

  1. Feliem cotletul de porc cu un cuțit cât mai lung , îl acoperim cu folie alimentară și îl nivelăm cu ciocanul de carne. Adăugăm un praf de sare și piper.
  2. Tocăm ceapa, hribii și merișoarele și le amestecăm cu pătrunjelul tocat, untul, usturoiul și pâinea tăiată bucăți mici. Asezonăm cu sare și piper.
  3. Umplem carnea cu mixul obținut, o legăm sub formă de ruladă și o presărăm cu cimbru și rozmarin tocat, apoi o introducem la cuptorul încălzit la 175°C pentru 120 de minute, reîmprospătând partea de sus a cărnii cu sosul obținut la bază, pentru a nu se usca.
  4. Tăiem cartofii în formă Pont Neuf (6cm x 2cm x 2cm), îi fierbem în apă clocotită 5 minute, apoi îi prăjim în untura de rață până când devin aurii. Opțional putem servi cu sos demi-glace.  

rulada-porc_460x444