Devino client METRO

Aplica pentru un card METRO

Rață cu sos de soia

RATA-CU-SOS-DE-SOIA-940X200


Ingrediente

  • rață întreaga 1500 g
  • miere de albine 120 g
  • sos soia 80 g
  • faina 50 g
  • unt 50 g
  • ulei 25 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

  1. Se realizează o marinată din miere, sos de soia, sare și piper.
  2. Rața se marinează timp de 2 ore, după care se introduce la cuptor la temperatura de 160ºC timp de 45 minute cu unt și ulei.
  3. Rața gătită se menține la cald.
  4. Sosul obținut în urma gătirii împreună cu marinata se amestecă și se pune pe foc reglându-i-se consistența cu un amestec de apă și faină.
  5. Rața se servește caldă, tranșată împreună cu sosul de soia și garnitură de orez și legume.