Devino client METRO

Aplica pentru un card METRO

Piept de pui Kiev

piept_pui_kiev_940x200


Ingrediente pentru 4 porții

  • piept de pui dezosat 750 g
  • unt 160 g
  • pătrunjel 10 g
  • ceapă verde 5 g
  • usturoi 5 g
  • suc de lămâie 10 ml
  • făină 150 g
  • ouă 3 buc.
  • pesmet 120 g
  • ulei de palmier HORECA Select 200 ml

Mod de preparare

  1. Untul se alifiază. După ce se toacă pătrunjel, ceapă verde și usturoi, untul trebuie amestecat cu aceste ingrediente tocate.
  2. Se adaugă sucul de lamâie pentru a realiza o pastă de unt aromată.
  3. În pieptul de pui se realizează un buzunar în care, cu ajutorul unui sac de patiserie, se introduce un sfert din cantitatea de unt aromat.
  4. Apoi pieptul se introduce la frigider la temperatura de 4ºC pentru aproximativ 4 minute, după care se trece prin faină, ou bătut și pesmet.
  5. Se prăjește în ulei de palmier la friteuză la temperatura de 170ºC timp de 4 minute.
  6. Se servește cald cu garnitură de cartofi natur și salată de sfeclă roșie.
piept_pui_kiev_460x444