Devino client METRO

Aplica pentru un card METRO

Piept de pui crocant

pui_940x200


Ingrediente

  • Piept de pui 900 g
  • Făină ARO 150 g
  • Pesmet 150 g
  • Ouă 2 bucăți
  • Semințe de susan 30 g
  • Busuioc uscat HORECA Select 1 g
  • Boia dulce HORECA Select 1 g
  • Usturoi pudră HORECA Select 1 g
  • Ghimbir proaspăt ras 30 g
  • Suc de lămâie 20 g
  • Iaurt 100 g
  • Sare și piper după gust
  • Ulei de palmier HORECA Select pentru prăjit

Mod de preparare

  1. Se taie pieptul de pui în fâșii și se face o marinată din busuioc, boia, usturoi, ghimbir, suc de lămâie, sare, piper măcinat și iaurt.
  2. Se adaugă marinata peste pui și se lasă la frigider pentru minim o oră.
  3. Se amestecă pesmetul cu susanul și făina într-un recipient, iar în altul batem cele 2 ouă.
  4. Puiul (cu marinată pe el) se dă prin ou și apoi prin amestecul de pane.
  5. Se prăjește puiul în friteuză până devine auriu.
pui_460x444