Devino client METRO

Aplica pentru un card METRO

Antricot de vită la grătar cu sos de vin și ierburi fine

antricot-de-vita-in-sos-de-vin-hero


Ingrediente

  • antricot de vită 880 g
  • ulei de măsline 10 ml
  • sos demi-glacé 200 ml (rețeta aici)
  • ceapă echalote 250 g
  • piper boabe 2 g
  • ierburi aromate
  • cimbru
  • foi de dafin
  • piper și sare după gust

Mod de preparare

  1. Antricotul se marinează cu ierburi și se gătește la grătar

  2. Sosul se realizează prin reducerea vinului roșu cu ceapa echalote, piper boabe, piper măcinat, cimbru, foi de dafin până când se formează o cremă peste care se adaugă sosul demi glacé și se mai fierbe timp de 3 minute pentru uniformizarea gustului.

  3. Se condimentează cu sare și piper, se strecoară și se servește cu ierburi fine tocate, separat sau alături de bucățile de vită.
antricot-vita-sos-vin