Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Moelleux cu zmeură şi ciocolată

moelleux 940x200


Ingrediente pentru 10 porții

  • 300 g ciocolată
  • 180 g unt Horeca Select (topit)
  • 4 gălbenușuri de ou
  • 125 g zahăr
  • 80 g făină
  • 50 g nucă fin măcinată
  • 4 bucăţi ouă
  • 200 g mix fructe de pădure 
  • 50 g zahăr pudră

Mod de preparare

1. Ciocolata se topește la bain-marie şi se amestecă şi untul. Separat se bat gălbenușurile cu zahărul, se încorporează ciocolata cu untul topit, făina, miezul de nucă ,iar la sfârșit albușurile spumă.

2. Compoziția se pune în forme teflonate (forme brioșe), iar în interior se pun fructe proaspete (zmeură).

3. Se introduce la cuptor la 180 de grade timp de 8-10 minute.

4. Se decorează cu fructe proaspete şi zahăr pudră.

moelleux 460x444