Devino client METRO

Aplica pentru un card METRO

Pina Colada

pina colada_940x200

Ingrediente:

  • 1 pepene mic cantalupe
  • 250 g fructe de pădure proaspete
  • 2 kiwi
  • 200 g piersici
  • 1,5 l vin alb sec
  • 0,75 l vin spumant
  • 5 g mentă proaspată
  • zahăr

Ingrediente

  • Puree Monin Cocor 30 ml
  • Rom Havana Club 40 ml
  • Nectar de ananas 60 ml
  • Fresh lime juice 10 ml
  • Gheață


Mod de preparare


Se amestecă ingredientele și se servește cu gheață. 

Se decorează cu o felie de ananas și o cireașă maraschino.

Ingrediente:

Aluat:

Cremă de ciocolată

  • Lapte 190 ml
  • Zahăr 50 g
  • Gălbenuș de ou 50 g
  • Gelatină 7,5 g
  • Ciocolată neagră 150 g
  • Frișcă bătută 260 g

Mousse de lămâie

  • Smântână lichidă 200 ml
  • Unt 15 g
  • Zahăr 60 g
  • Coaja de lămâie 15 g
  • Frișcă bătută 200 g
  • Gelatină 8 g

Glazură de ciocolată albă

  • Smântână lichidă 330 ml
  • Ciocolată albă 330 g
  • Gelatină 3 g

Pentru asamblare: Blat de tort Fine Life 1 buc

Mod de preparare

Cremă de ciocolată:

1. Fierbem laptele, zahărul și gălbenușul de ou la foc mediu până obținem un sos lejer.

2. Temperăm, adăugăm gelatina și ciocolata apoi lăsăm să se răcească.

3. La sfârșit adăugăm frișca bătută moale.



Mousse de lămâie:

1. Punem pe foc smântâna, untul, zahărul și coaja de lămâie.

2. Când începe să fiarbă se retrage de pe foc, se strecoară, adăugăm gelatina și lăsam să se răcească.

3. La sfârșit adăugăm frișca bătută.

 

Glazură de ciocolată albă

1. Fierbem smântâna, adăugam ciocolată albă, temperăm și adăugăm gelatina înmuiată în prealabil.

pina-colada_460x444