Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

CUM FUNCȚIONEAZĂ ZIUA MICILOR AFACERI?

Pe 11 Octombrie, METRO va aduce micile afaceri si mai aproape de clientii lor, prin oferte speciale pentru aceasta zi. Fie ca este vorba despre promotii, produse unice sau servicii iesite din comun, vor fi multe de descoperit.
Pe scurt
  • METRO îi invită pe toţi proprietarii de afaceri mici și mijlocii, angajaţii şi consumatorii să sărbătorească prima Zi a Micilor Afaceri, pe 11 octombrie 2016 – aducând un tribut valorii pe care micile afaceri o adaugă vieţii de zi cu zi a oamenilor.
Data;
  • 11 octombrie 2016 (a doua zi de marţi din luna octombrie)
Ţările participante 
  • 25 de ţări: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Croaţia, Republica Cehă, Franţa, Germania, Ungaria, India, Italia, Japonia, Kazakstan, Moldova, Olanda, Pakistan, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ucraina
Cine se poate implica 
  • Orice antreprenor, indiferent de profilul afacerii sale, chiar dacă nu este client METRO
Activităţi principale 
  • Promoții, oferte şi activităţi speciale oferite de către proprietarii de afaceri, pe plan local
Sprijinul METRO 
  • Materiale de marketing, publicitate
  • Oferte dedicate în magazinele rețelei
Pagina de dedicată campaniei 
  • www.ziuamicilorafaceri.ro
Reţele sociale
  • #loveownbusiness, #ziuamicilorafaceri

Întrebări şi Răspunsuri

Ce este Ziua Micilor Afaceri?

Pentru a ne exprima aprecierea și recunoștința pentru valoarea pe care micile afaceri o adaugă vieţii noastre şi pentru a crea noi oportunităţi pentru acestea, METRO a hotărât să aducă un tribut proprietarilor de afaceri din toate cele 25 de ţări în care operăm. În acest sens, am creat Ziua Micilor Afaceri – un eveniment special dedicat micilor antreprenori din întreaga lume; anul acesta, având loc pe data de 11 octombrie 2016. Toţi proprietarii de afaceri participanţi sunt invitaţi să creeze diverse oferte pentru eveniment, cum ar fi reduceri, cadouri sau activităţi speciale destinate clienţilor lor. În perioada premergătoare acestei zile, METRO îi va sprijini cu oferte dedicate, materiale de promovare, precum şi activităţi deosebite concepute pentru a susține, stimula și propulsa micile afaceri, prin platforma dedicată acestei campanii  www.ziuamicilorafaceri.ro

Cum se defineşte o „mică afacere”?

Micile afaceri sunt firme cu capital privat sau parteneriate private. Cu toate că definirea dimensiunii şi formei de proprietate poate diferi de la ţară la ţară, campania noastră se adresează afacerilor cu mai puţin de 50 de angajaţi şi o cifră de afaceri sub 1 milion de euro, ele putând fi: hoteluri, restaurante, societăţi de catering, mici comercianţi şi societăţi prestatoare de servicii (cum sunt saloanele de coafură sau de tatuaj) – multe dintre ele fiind, totodată, și clienţi METRO.

De ce este Ziua Micilor Afaceri programată pe 11 octombrie?

Ziua Micilor Afaceri va fi sărbătorită anual în a doua zi de marţi din luna octombrie, din mai multe motive: în primul rând, sondajele internaţionale sugerează faptul că marţea este cea mai productivă zi din săptămână. În al doilea rând, ziua de marţi are o semnificaţie istorică pentru METRO: primul magazin METRO Cash & Carry a fost deschis într-o zi de marţi (27 octombrie 1964). Nu în ultimul rând, în multe ţări, a doua săptămână din luna octombrie nu conţine sărbători naţionale sau alte zile libere.

De ce a creat METRO un eveniment dedicat micilor afacerile?

Ambiţia METRO este să fie un Campionul Afacerilor Independente, iar aceste afaceri reprezintă o mare parte a bazei noastre de clienţi. Credem cu tărie că micile afaceri fac vieţile de zi cu zi ale tuturor mai dinamice, ajutând comunităţile locale și reprezentând motorul economiei acestora. Prin intermediul Zilei Micilor Afaceri, aducem un tribut dedicării, curajului şi ambiţiei antreprenorilor.

Care sunt obiectivele METRO pentru Ziua Micilor Afaceri?

În cele din urmă, dorim să promovăm micile afaceri, printr-un eveniment special dedicat acestora. Inițiativa se aliniază perfect ambiţiei noastre de a fi Campionul Afacerilor Independente şi ne consolidează relaţia cu micile afaceri. Ne dorim ca acestea să aibă succes, pentru a avea la rândul nostru succes. De asemenea, este important ca și consumatorii să înțeleagă importanța și eforturilor acestor mici afaceri, precum și să le susțină.

Ziua Micilor Afaceri se adresează exclusiv clienţilor METRO?

Nu. În campanie se poate înscrie orice antreprenor, indiferent de profilul afacerii sale, chiar dacă nu este client METRO. Pentru Ziua Micilor Afaceri, toţi antreprenorii sunt invitaţi să participe şi să creeze diverse oferte, cum ar fi reduceri, cadouri sau activităţi speciale. La rândul lor, consumatorii le pot aduce un tribut în 11 octombrie, vizitând micile afaceri din proximitatea lor.

Cum pot participa proprietarii de afaceri?

Am creat o platformă dedicată campaniei, aflată în centrul tuturor activităţilor, unde antreprenorii interesaţi se pot înregistra pentru a participa şi pentru a beneficia de materiale de marketing şi actualizări periodice. Tot ce trebuie să facă este să creeze o ofertă specială, cum ar fi reduceri, cadouri, oferte de servicii sau activităţi, exclusiv pentru această zi. METRO îi va sprijini în activităţile de marketing pentru aceste oferte speciale, prin publicitate dedicată atât în mediul online, cât şi offline.

Ce activităţi pregăteşte METRO pentru 11 octombrie?

Toate evenimentele şi activităţile vor fi anunţate la timp pe platforma campaniei, disponibilă la www.ziuamicilorafaceri.ro, precum şi în ziare şi prin  publicitate online şi offline. Activităţile nu se vor limita la data de 11 octombrie, ci vor avea loc şi înainte de Ziua Micilor Afaceri. 

Ce activităţi de marketing sunt planificate pentru Ziua Micilor Afaceri?

Ziua Micilor Afaceri va fi prezentată pe diferite canale media, offline şi online. Acest lucru include publicitate stradală, spoturi radio, spot TV, precum și activităţi pe reţelele sociale. Ne aşteptăm ca mulţi consumatori să fie dornici să îşi împărtăşească experienţele prin intermediul reţelelor sociale utilizând hashtag-urile #loveownbusiness sau #ziuamicilorafaceri

Ce se va întâmpla după 11 octombrie?

Deoarece Ziua Micilor Afaceri va fi sărbătorită în fiecare an în a doua zi de marţi din luna octombrie, vom începe pregătirile pentru următorul eveniment. Mai mult, proprietarii de afaceri sunt invitaţi să se alăture comunităţii online, unde îşi pot împărtăşi expertiza și experienţele.


Unde pot găsi proprietarii de afaceri şi clienţii interesaţi mai multe informaţii despre Ziua Micilor Afaceri?

Informaţiile şi ştirile sunt disponibile online www.metro.ro, precum şi pe pagina de internet dedicată campaniei, www.ziuamicilorafaceri.ro. Aici, cei interesaţi pot găsi informaţii detaliate despre această zi şi pot înregistra oferta lor specială dedicată Zilei Micilor Afaceri.INTRĂ PE PLATFORMA SPECIALĂ PENTRU ZIUA MICILOR AFACERI

Viziteaza www.ziuamicilorafaceri.ro acum!

img-3
img-4
img-5

GALERIE FOTO


GALERIE VIDEO