Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Card de credit pentru clienţii METRO

hero-card

Avantajele tale

Cardul de credit co-brand pentru clientii METRO e modul prin care, in parteneriat cu Unicredit Bank, iti sarim in ajutor pentru a-ti usura viata si a-ti sprijini afacerea.
  • Ai permanent la indemana o suma de bani pentru cumparaturi.
  • Poti inapoia ce ai cheltuit, fie total, fie partial, in perioada de gratie sau dupa, ceea ce iti ofera o flexibilitate de care afacerea ta are nevoie.
  • Tranzactiile facute cu acest card beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 50 de zile, timp in care dobanda este 0.
  • Daca platesti cu acest card la partenerii METRO si Unicredit Bank (gasesti lista pe ww.programreduceri.ro) primesti reduceri semnificative.
  • In magazinele METRO Cash & Carry apar mereu produse cu reduceri speciale pentru detinatorii acestui card.
  • Bunurile achizitionate cu acest card din magazinele METRO sunt asigurate gratuit si automat pe timpul transportului si inca doua saptamani dupa achizitie – pentru accidente si furt prin efractie.
  • Pentru cumparaturile in METRO ai dobanda mai mica cu 3% decat cea practicata in mod normal.
  • Ai acces online la contul cardului prin Online B@nking de la Unicredit Bank.
Pentru orice alte detalii, precum si pentru alte facilitati de plata speciale pentru clientii METRO, apeleaza la consultantii de la orice sucursala UniCredit Bank.

Alte servicii si produse care te-ar putea interesa

Plata cu tichete de masa


tichete

Poti plati la noi si cu tichete de masa / cadou / incentivare / sociale (conform legislatiei in vigoare) daca ai incheiat un contract de afiliere cu emitentii tichetelor si contract tripartit de parteneriat cu METRO si firmele emitente de tichete.

Clientii nostri parteneri ai acestor programe pot deconta direct in magazinele METRO, prin cumparare de marfuri, tichetele de masa colectate in activitatea proprie. METRO are programe de parteneriat cu Sodexo Romania, Cheque Dejeuner si Edenred (Accor Services).