Devino client METRO

Aplica pentru un card METRO

Cursuri pentru clienti revanzatori

Te ajutam sa-ti maresti profitul

Daca ai un magazin si vrei sa faci fata cu succes acestor vremuri si concurentei, ba chiar sa iti maresti profitul, METRO te ajuta!

In Centrul de Competenta pentru Revanzatori din METRO Militari, pe o suprafata de 80 de metri patrati, am creat un magazin model, in care se desfasoara cursuri gratuite sustinute de specialistii nostri care iti arata cum sa-ti optimizezi afacerea.

Deschis in septembrie 2008, centrul e un adevarat laborator prin care au trecut pana acum aprope 1500 de comercianti, care au stiut sa profite de sansa de a-si ridica afacerea la un nivel superior de profesionalism si eficienta.

Subiecte de curs utile pentru afacerea ta

Iata cateva dintre subiectele cursurilor pe care ti le oferim si din care ai libertatea sa alegi ce consideri a fi mai folositor pentru tine:

 1. optimizarea spatiului comercial - exploatarea eficienta a spatiului si a marfurilor dintr-un magazin;

 2. solutii necesare in materie de echipamente (rafturi moderne si aparatura frigorifica, camere de luat vederi, sistem integrat de gestiune/facturare - casa de marcat), marcaje (semnalistica, etichetare) si consultanta adecvata pentru amenajare/reamenajare magazin;
 3. tehnici de promovare a produselor la raft - informatii necesare pentru cresterea vizibilitatii produselor, dar mai ales cum si cand promovam o categorie de produse;
 4. standarde de calitate pentru comercializarea produselor alimentare si nealimentare, administrarea relatiei cu clientul, etc.

Alte informatii care te-ar putea interesa

   Consultantii nostri vin la tine

     Cand am ales METRO, pretul si-a spus cuvantul.

     Ana Moraru,De 13 ani client METRO

     Contacteaza consultantii nostri

     Ca sa te inscrii sau sa te informezi, contacteaza Departamentul Consultanti Clienti din oricare magazin METRO din tara.