Devino client METRO

Aplica pentru un card METRO

Cursuri pentru meniuri irezistibile

cursanti GCC

Invata arta deliciilor pentru clientii tai

Pe o suprafata de 650 de metri patrati, in magazinul METRO Militari se afla o bucatarie profesionala cu dotari la cel mai inalt standard, unde maestri bucatari si alti specialisti de talie internationala predau gratuit tainele gastronomiei fine tuturor clientilor HoReCa interesati sa ridice in mod substantial calitatea afacerii lor.


Te asteapta specialisti de talie mondiala

Contacteaza consultantii nostri

Ca sa te inscrii la cursuri sau te informezi despre Academia de Gastronomie, contacteaza Departamentul Consultanti Clienti din magazinul METRO care ti-a emis cardul.

Silvia AILINCĂI - Executive Chef METRO Cash&Carry  Romania
Scolita la Paris in arta cofetariei si patiseriei, Silvia e maestra in arta de a aduce la perfectiune placerile vinovate dulci. Laureata cu medalia de bronz la Campionatul Mondial de Gastronomie - Olanda 2000, Silvia a lucrat la Sofitel mai multi ani, dupa care a fost cofetar sef la Palatul Stirbey, inainte de a veni la Academia de Gastronomie de la METRO. Inca din 2010 ea ii invata pe clientii METRO moduri irezistibile si inovatoare de a combina ingrediente, dar si talentul de a face un desert sa arate ca o opera de arta.


Daniel CARST - Sous Chef METRO Cash&Carry Romania
Daniel are o experienta nationala si international in hoteluri si restaurant de 5 stele.


Romeo DUNĂREANU - Coordonator din anul 2009 al Academiei de Gastronomie METRO
Romeo este trainer autorizat in specializari de:

 • somelier acreditare nationala
 • barista acreditare international nivel 1


Alege cursul potrivit pentru afacerea ta

Pornind de la standarde profesionale europene, specialistii nostri ofera module de cursuri pentru toate categoriile de clienti HoReCa, astfel incat fiecare sa-si aleaga pregatirea care considera ca ii va ajuta cel mai mult afacere.

       Pentru formare / perfectionare bucatari oferim:

 • Module de curs privind calitatea si modalitatile de preparare a materiilor prime: curs pentru prepararea carnii albe, curs pentru prepararea carnii rosii, pentru transarea, filetarea si prepararea pestelui si fructelor de mare, curs pentru prepararea legumelor;     
 • Module de gastronomie tematica: cursuri de preparare de pizza, cursuri pentru bucatarie rapida, de tip fast food, cursuri pentru bucatarie romaneasca, pentru bucatarie italiana, pentru bucatarie mediteraneana, cursuri pentru bucatarie etnica;   

  Pentru formare / perfectionare cofetari / patiseri oferim:

 • module de curs privind calitatea si modalitatile de preparare a materiilor prime: diverse cursuri pentru prepararea produselor specifice de cofetarie si patiserie, curs pentru prepararea fructelor;
 • module dedicate activitatilor specifice: cofetarie, patiserie, brutarie.

        Pentru formare / perfectionare barmani oferim:

 • curs de cunoastere a materiilor prime;
 • cursuri de metode de preparare si tehnici specifice activitatii desfasurate in cadrul unui bar sau al unei cafenele

        Pentru formare somelier oferim:

 • tehnici de degustare de vinuri si de asociere a preparatelor culinare cu vinuri.

    

        Esti interesat?

Fiecare curs iti ofera tie sau angajatilor tai ocazia sa invatati folosind aparatura si echipamentele de inalta clasa din Academia de Gastronomie - METRO. Ca sa-ti eficientizezi si mai mult afacerea, poti cumpara aceste aparate si echipamente profesionale de la METRO. Pentru informatii, trimite un mail catre Romeo.Dunareanu@metro.ro.
Servicii si produse care te-ar putea interesa

Consultanta in gastronomie
Consultanta HACCP
HORECA Select - marca profesionistilor