Devino client METRO

Aplica pentru un card METRO

Programul de Consiliere pentru Comert Traditional

METRO te ajuta sa-ti cresti vanzarile

Infiintat in 2008, Programul de Consiliere pentru Comert Traditional a ajutat pana in acest moment aproape 2000 de clienti revanzatori sa-si eficientizeze afacerea si sa-si creasca rulajul la nivel mediu cu aproximativ 40%!
Daca ai propriul tau magazin si vrei sa-ti cresti substantial cifra de afaceri, insa nu ai timp sa vii la cursurile Centrului de Competenta pentru Clienti Revanzatori, specialistii nostri iti ofera consultanta gratuita chiar la sediul tau.

Magazinul perfect pentru clientii tai in trei pasi

  1. Cunoaste-ti clientul
    Consultantul METRO te ajuta sa identifici profilul clientilor din zona magazinului tau si, in functie si de caracteristicile afacwerii tale te va invata cum sa-ti pliezi perfect afacerea pe nevoile lor.
  2. Optimizeaza-ti magazinul
    O data identificat profilul clientului, consultantul METRO iti va arata care sunt marfurile cele mai cautate de clientii tai si va crea special pentru magazinul tau aranjamentul ideal astfel incat clientii sa gaseasca mai usor produsele preferate si sa reduci pierderile.
  3. Semnalizare si alte mici secrete
    consultantul nostru iti va spune ce alte echipamente sau produse iti mai trebuie pentru ca afacerea ta sa functioneze perfect, cum sa semnalizezi cat mai vizibil categoriile de produse, precum si multe alte mici secrete cu impact major asupra afacerii tale. Clientii nostri Silver si Gold care apeleaza la acest serviciu METRO primesc din partea noastra si afisaje grafice care sa semnalizeze pentru consumatori locatia raioanelor din magazin.

Esti interesat?

Contacteaza consultantii nostri


Ca sa te inscrii sau sa te informezi, contacteaza Departamentul Consultanti Clienti din oricare magazin METRO din tara.

Descarca brosurile noastre cu sugestii pentru afacerea taCa sa te inscrii in programul care-ti ofera reteta succesului sau ca sa primesti detalii legate de acest program contacteaza Departamentul Consultanti Clienti din oricare magazin METRO din tara.

Alte informatii care te-ar putea interesaConsultanta HACCP
Cursuri pentru clienti revanzatori