Devino client METRO

Aplica pentru un card METRO

Cursuri si consultanta pentru afacerea ta

Am creat o serie de cursuri si programe de consultanta special pentru a te sprijini sa ajungi sau sa te mentii in top, sa iti multumesti clientii si sa-ti dezvolti afacerea. Ca intotdeauna, METRO e partenerul tau in drumul spre succes!

Consultanta in gastronomie

Cursuri şi consultanţă în gastronomie

Pornind de la cele mai înalte standarde profesionale europene, specialiştii noştri oferă module de cursuri pentru toate categoriile de clienţi HoReCa, de la bucătari, la sommelieri, cofetari şi barrista.Afla mai multe despre programul nostru de consultanta in gastronomie

Reţete culinare - de la maeştrii METRO 

Inspiră-te din reţetele propuse de maeştrii METRO şi pune la punct meniuri irezistibile!

Descoperă reţetele!
Consultanta HACCP

Consultanta HACCP

Aceasta platforma te va informa în legatura cu aspectele generale ale pachetului de igiena al Uniunii Europene, în special asa-numitele principii „HACCP”, iar anumite instrumente METRO te vor ajuta sa respecti cerintele Uniunii Europene pentru specificul afacerii tale.

Afla mai multe despre consultanta HACCP
Consultantii nostri vin la tine

Consultantii nostri vin la tine 

Daca ai propriul tau magazin si vrei sa-ti cresti substantial cifra de afaceri, insa nu ai timp sa vii la cursurile Centrului de Competenta pentru Clienti Revanzatori, consultantii nostri iti pot oferi consultanta in propria ta locatie.

Afla mai multe despre programul de consultanta personalizata