Devino client METRO

Aplica pentru un card METRO

Cursuri si consultanta pentru afacerea ta

Am creat o serie de cursuri si programe de consultanta special pentru a te sprijini sa ajungi sau sa te mentii in top, sa iti multumesti clientii si sa-ti dezvolti afacerea. Ca intotdeauna, METRO e partenerul tau in drumul spre succes!

Consultanta in gastronomie

METRO iti ofera sprijinul in toate, de la elaborarea meniului restaurantului tau pana la un proiect complet pentru dezvoltarea afacerii tale.

Afla mai multe despre programul nostru de consultanta in gastronomie
Cursuri pentru clienti revanzatori

Cursuri pentru clienti revanzatori

Daca ai un magazin si vrei sa faci fata cu succes acestor vremuri si concurentei, ba chiar sa iti maresti profitul, METRO te ajuta!

Afla mai multe despre cursurile pentru revanzatori
Cursuri pentru clienti HoReCa

Cursuri pentru clienti HoReCa

Pornind de la cele mai inalte standarde profesionale europene, specialistii nostri ofera module de cursuri pentru toate categoriile de clienti HoReCa, de la bucatari, la sommelieri, cofetari si barrista.

Afla mai multe despre cursurile Gastro
Consultanta HACCP

Consultanta HACCP

Aceasta platforma te va informa în legatura cu aspectele generale ale pachetului de igiena al Uniunii Europene, în special asa-numitele principii „HACCP”, iar anumite instrumente METRO te vor ajuta sa respecti cerintele Uniunii Europene pentru specificul afacerii tale.

Afla mai multe despre consultanta HACCP
Consultantii nostri vin la tine

Consultantii nostri vin la tine 

Daca ai propriul tau magazin si vrei sa-ti cresti substantial cifra de afaceri, insa nu ai timp sa vii la cursurile Centrului de Competenta pentru Clienti Revanzatori, consultantii nostri iti pot oferi consultanta in propria ta locatie.

Afla mai multe despre programul de consultanta personalizata