Cursuri Culinare :
3 și 4 Martie (RSVP 25 Februarie) : Gustare rece - Terine, balotine, rulade (curs de 2 zile)
5 Martie (RSVP 27 Februarie) : Tehnici culinare moderne: Sous Vide
18 și 19 Martie (RSVP 11 Martie) : Fish & Seafood (curs de 2 zile )
24 Martie (RSVP 17 Martie) : Meniu Festiv (Sarbatori Pascale) (curs 1 zi)
25 Martie (RSVP 17 Martie) : Meniu Festiv (Sarbatori Pascale) (curs 1 zi)
26 Martie (RSVP 19 Martie) : Importanta sosurilor de baxza in gastronomie
31 Martie (RSVP 24 Martie) : Meniu Festiv (Sarbatori Pascale) (curs 1 zi)
Cursuri Barista,Vin, Servire :
3 Martie (RSVP 25 Februarie) : Barista (Caffe Latte Art cu arome de iarna)
4 Martie (RSVP 26 Februarie) : Bartending: cocktailuri de sezon
10 Martie (RSVP 3 Martie) : Hospitality: primii pasi in domeniul servirii
11 Martie (RSVP 4 Martie) : Sommelier: importanta somelierului in servirea, asocierea si vanzarea activa a vinurilor
18 Martie (RSVP 11 Martie) : Barista (Caffe Latte Art cu arome de iarna)
19 Martie (RSVP 12 Martie) : Sommelier: importanta somelierului in servirea, asocierea si vanzarea activa a vinurilor
24 Martie (RSVP 17 Martie) : Hospitality: primii pasi in domeniul servirii
25 Martie (RSVP 18 Martie) : Bartending: cocktailuri de sezon
31 Martie (RSVP 24 Martie) : Barista (Caffe Latte Art cu arome de iarna)