Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Produse Aro Food

food-banner
De la alimentele de bază pentru gătit, ulei, făină, zahăr, până la alimentele ideale pentru gustările de dimineața, prânz sau seara, descoperă produsele din gama Aro. Au un gust senzațional și prețuri excelente. Astfel încât tu să le ai tot timpul în bucătărie.


suc-portocale

Suc de portocale

Acesta este senzaționalul suc de portocale Aro. Te întrebi dacă îți potolește setea? La cât de puțin costă, îți potolește setea senzațional!

cartofi-crinkle

Cartofi congelați Crinkle

Aceștia sunt senzaționalii cartofi congelați Crinkle Aro. Te întrebi dacă fac echipă bună cu sosurile Aro? La cât de puțin costă, fac o echipă senzațională.

tableta-cu-lapte-crema-visine

Tabletă de lapte cu cremă de vișine

Aceasta este senzaționala tabletă de lapte cu cremă de vișine Aro. Te întrebi dacă potolește pofta de dulce? La cât de puțin costă, potolește pofta de dulce senzațional.


branza-topita

Brânză topită cu smântână

Aceasta este senzaționala brânză topită cu smântână Aro. Te întrebi dacă se întinde bine pe pâine? La cât de puțin costă, se întinde pe pâine senzațional!

smantana-12-grasime

Smântână 12% grăsime

Aceasta este senzaționala smântână cu 12% grăsime Aro. Te întrebi dacă dă savoare preparatelor tale? La cât de puțin costă, dă o savoare senzațională!

salata-icre-crap

Salată de icre de crap cu ceapă

Aceasta este senzaționala salată de icre de crap cu ceapă Aro. Te întrebi dacă este gustarea pe care o cauți? La cât de puțin costă, este o gustare senzațională!


salam-de-porc

Salam de porc

Acesta este senzaționalul salam de porc Aro. Te întrebi dacă îl poți face sandwich? La cât de puțin costă, poți face un sandwich senzațional!

crenvusti-cu-carne-de-porc

Cremwurști cu carne de porc

Aceștia sunt senzaționalii crenvurști cu carne de porc Aro. Te întrebi dacă îi poți face hot dog? La cât de puțin costă, poți face un hot dog senzațional!

carnati-de-porc

Cârnați de grătar

Aceștia sunt senzaționalii cârnați de grătar Aro. Te întrebi cum îi vei prepara la grătar? La cât de puțin costă, vei face niște cârnați pe grătar senzaționali!


mustar-clasic

Muștar clasic

Acesta este senzaționalul muștar clasic Aro. Te întrebi dacă face echipă bună cu preparatele la grătar? La cât de puțin costă, fac o echipă senzațională!

malai

Mălai

Acesta este senzaționalul mălai Aro. Te întrebi cum va ieși mămăliga? La cât de puțin costă, îți va ieși o mămăligă senzațională!

spaghete

Spaghete

Acestea sunt senzaționalele spaghete Aro. Te întrebi cum îți vor ieși spaghetele Bolognese? La cât de puțin costă, îți vor ieși niște spaghete Bolognese senzaționale!