Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

METRO lansează campania MICILE ANTREPRENOARE și oferă 1.500 de euro fetițelor născute pe 8 martie 2019 în București

Own Business Girls

Continuând seria inițiativelor demarate pe 9 octombrie 2018, cu ocazia celei de-a treia ediții a evenimentului Ziua Afacerii Tale și dedicate susținerii antreprenorilor români și a afacerilor independente, METRO lansează, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, campania Micile Antreprenoareprin care încurajează antreprenoriatul feminin.

Fetițele născute pe 8 martie 2019 în București primesc 1500 de euro

Prin intermediul acestei inițiative, METRO, în parteneriat cu BCR, oferă un cec cadou în valoare de 1.500 de euro tuturor fetițelor născute în maternitățile din București, pe 8 martie 2019. Banii vor fi depozitați într-un cont bancar deschis la BCR, pe numele fiecărei fetițe și vor putea fi accesați de acestea după împlinirea vârstei de 18 ani.

Campania Micile Antreprenoare a pornit de la rezultatele Studiului privind Afacerile Independente, realizat în 2018 de METRO la nivel internațional, în 10 state, printre care și România, pe o bază de 10.000 de respondenți, inclusiv 1.500 de proprietari de afaceri.

64% dintre românce își doresc să-și deschidă propria afacere

Conform studiului, în România 64% dintre femei își doresc să-și deschidă propria afacere, dar numai 6% dintre ele au încredere că își pot realiza această dorință. Problemele care alimentează această neîncredere sunt de ordin financiar. Un sfert (25%) dintre femeile care au participat la studiu și dețin în prezent o afacere au întâmpinat dificultăți în deschiderea afacerii. Ele au afirmat că strângerea fondurilor necesare și lipsa unui sprijin financiar au reprezentat cele mai dificile etape ale demarării afacerii lor.

Prin intermediul campaniei Micile Antreprenoare,  METRO România dorește să încurajeze antreprenoriatul feminin și să ofere fetițelor sprijinul de care au nevoie pentru a-și îndeplini visurile.

Așteptăm informații despre Micile Antreprenoare

Părinții fetițelor născute în maternitățile din București pe 8 martie 2019 pot trimite un e-mail la adresa ma@metro.ro, prin care să își exprime dorința de a participa la campanie. E-mailul trebuie să conțină:

  • copia certificatului de naștere al fetiței
  • formularul de consimțământ primit în pachetul cadou odată cu nasterea fetiței, completat și semnat.
  • copia cărții de identitate a unuia dintre părinți.

Campania se derulează în toate maternitățile din capitală. Data limită pentru înscrieri este 8 aprilie 2019.