Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

METRO, desemnat cel mai bun furnizor în industria HoReCa din România! 

940x200-horeca-prize

Pe 7 noiembrie 2018, METRO Cash & Carry România a fost desemnat de către Hospitality Culture Institute Cel mai bun furnizor în industria HoReCa din România, pentru excelență în ospitalitate, demonstrată prin serviciile de calitate, atenția la detalii și dorința de a explora noi teritorii.

 

“Am primit premiul pentru Cel mai bun furnizor în industria HoReCa, în primul rând datorită susținerii clienților noștri, cei care au încredere în noi și care aleg METRO ca partener preferat pentru afacerea lor. Le mulțumim din suflet pentru că ne sunt alături!” – Marina Zara, Marketing Driver METRO Cash & Carry România

 

Premiul a fost decernat în cadrul Galei Romanian Hospitality Awards, în urma unei analize realizate de un juriu format din peste 100 de specialiști în industria ospitalității, educație si business, chefi de prestigiu, jurnaliști și antreprenori.

Gala Romanian Hospitality Awards este un eveniment inițiat de Hospitality Culture Institute. Juriul a fost prezidat de profesorul Ray F. Iunius, PhD Director of Business Development la Lausanne Hospitality Consulting.

Perioada de votare a fost între 1 august și 15 septembrie 2018.

Îți mulțumim pentru încrederea acordată!