Fii campion la vânzări !

Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Sezonul fotbalului se apropie! Tu cum îți crești vânzările?

Succesul afacerii tale este asigurat atunci când nu ratezi ocaziile de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților tăi! Campionatul Mondial de Fotbal reprezintă o oportunitate de vânzări de care merită să profiți. Iată câteva idei care te pot ajuta să îți crești vânzările în perioada următoare:
  • Creează oferte cu pachete speciale pentru campionat, prin asocierea unor produse potrivite pentru vizionarea meciurilor de fotbal, cu un preț de vânzare per pachet mai avantajos decât al produselor cumpărate separat. De exemplu: 6 doze de bere + 1 pungă de semințe, sau 2 sticle de băutură răcoritoare la 2,5 litri + 1 pungă de chipsuri.
  • Plasează pe capetele de raft și în apropierea casei de marcat produsele (zonele de trafic mare) care se vând cel mai bine cu ocazia acestui eveniment: semințe, alune, popcorn, chipsuri și bere și alte produse similare.
  • Amenajează un raft special cu gustări și băuturi pentru campionat, clienții vor fi încântați să își poată găsi într-un singur loc tot ce au nevoie pentru acest eveniment.
Succesul tău în timpul Cupei Mondiale e tot afacerea METRO! 

Kit Campionatul Mondial de Fotbal

Comunică eficient

Pentru a atrage atenția asupra evenimentului și a ofertelor și plasărilor speciale, ți-am pregătit un kit materiale editabile, care te ajută să atragi clienții în magazin și să îți crești vânzările:


Nu uita să te aprovizionezi cu o cantitate suficientă de produse care pot fi folosite cu această ocazie. Clienții trebuie să știe că la tine pot găsi tot ce au nevoie pe întreaga durată a Campionatului Mondial.

Descarcă kit-ul