Modalități inedite de a-ți promova afacerea

Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Sezonul fotbalului se apropie! Tu cum îți crești vânzările?

Pentru că ne dorim să fim permanent cel mai bun sprijin al tău,  îți propunem câteva idei care pot să te ajute să ai mai mulți clienți și vânzări mai mari în perioada următoare, transformându-ți locația în destinația perfectă pentru toți fanii fotbalului:
  • Asigură-te că ai în locația ta o zonă destinată fanilor fotbalului, cu televizor/ proiector/ ecran special destinat difuzării meciurilor. Nu uita să anunți asta atât la locație, cât și pe canalele digitale pe care afacerea ta este prezentă.
  • Pregătește ceva extra pentru perioada în care sunt difuzate meciurile. Fie o ofertă atractivă, fie meniuri speciale sau doar câteva preparate pentru acest eveniment (eg. preparate cu tematica celor mai importante țări participante, gustări/ aperitive/ finger food potrivite pentru a fi servite alături de bere sau doar nachos, snacks, semințe, burgeri, mici sau pizza) .
  • Nu ezita să introduci ,,berea la metru’’ și astfel să te faci remarcat în fața concurenței.
  • Organizează concursuri. De exemplu, recompensează-l cu o bere pe cel care ghicește înainte de începerea meciului rezultatul final. Un concurs înaintea fiecărui meci îți poate aduce trafic în plus.
  • Creează recurență în rândul clienților pe perioada meciurilor, oferindu-le ceva extra. De exemplu: ,,Ghicește ce echipă va câștiga campionatul, vino și vezi cel puțin 6 meciuri la restaurantul nostru și poți câștiga la Tombola Extraordinară un butoi cu bere!’’
  • Pregătește în ultima zi a campionatului un meniu special pentru finală, cu preparate inspirate din cele două țări finaliste. Anunță acest lucru din timp și astfel poți câștiga noi clienți.
Succesul tău în timpul Cupei Mondiale e tot afacerea METRO! 

Kit Campionatul Mondial de Fotbal

Comunică eficient

Pentru a te ajuta cu comunicarea, poți să descarci kit-ul digital dezvoltat de METRO care conține:

 

Toate acestea te vor ajuta să atragi clienții spre locația ta.

Descarcă kit-ul