Inspirație și informații utile

La METRO vrem să fim cel mai bun sprijin al tău. De aceea lucrăm constant pentru a îți oferi nu doar cele mai bune produse de pe piață, ci și idei inovatoare pentru ca afacerea ta să reușească. Vrei să îți reînnoiești afacerea? Cauți idei noi? Ești antreprenor și vrei să îți deschizi un restaurant, dar nu știi ce pași să urmezi? La METRO răspundem la toate aceste întrebări și multe altele prin pastilele noastre de antrenament și ateliere virtuale. În plus, îți aducem cele mai recente știri din industria ospitalității prin participarea la conferințe și evenimente. De asemenea, oferim o lista extinsă de rețete, astfel încât să poți incorpora preparate speciale în meniul tău.

Inspirație și informații utile
Descoperă noi idei pentru afacerea ta

Campionatul Mondial de Fotbal 2022

Fii câștigător de Cupă Mondială

Extinde una dintre cele mai profitabile perioade ale anului și fii câștigătorul Cupei Mondiale. Aceasta începe pe 21 noiembrie, oferidu-ți posiblitatea să începi din timp vânzările festive și să crești profitul afacerii tale.
Află mai multe
Cod QR la raft

Codul QR de la raft

La METRO ne dorim constant să îți îmbunătățim experiența la cumpărături, de aceea am introdus în magazinele noastre, 1800 de carduri QR code destinate articolelor marcă proprie pentru ca tu să poți afla informații în timp real despre produsele noastre.

Află mai multe