Inspirație și informații utile

La METRO vrem să fim cel mai bun sprijin al tău. De aceea lucrăm constant pentru a îți oferi nu doar cele mai bune produse de pe piață, ci și idei inovatoare pentru ca afacerea ta să reușească. Vrei să îți reînnoiești afacerea? Cauți idei noi? Ești antreprenor și vrei să îți deschizi un restaurant, dar nu știi ce pași să urmezi? La METRO răspundem la toate aceste întrebări și multe altele prin pastilele noastre de antrenament și ateliere virtuale. În plus, îți aducem cele mai recente știri din industria ospitalității prin participarea la conferințe și evenimente. De asemenea, oferim o lista extinsă de rețete, astfel încât să poți incorpora preparate speciale în meniul tău.

Inspirație și informații utile
Descoperă noi idei pentru afacerea ta
Sistemul Garanție-Returnare

Sistemul Garanție-Returnare

Noi obligațiuni legale pentru comercianți și HoReCa. Înregistrează-te în baza de date SGR până pe 28 februarie 2023.
Reprezintă unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructură de mediu din România, unic la nivel național.
Află mai multe
a men doing taxes

Schimbări fiscale în 2023

Am compus o listă cu cele mai importante 10 schimbări fiscale care se regăsesc în Monitorul Oficial și de care trebuie să ținem cont în anul 2023.
Află mai multe
Cod QR la raft

Codul QR de la raft

La METRO ne dorim constant să îți îmbunătățim experiența la cumpărături, de aceea am introdus în magazinele noastre, 1800 de carduri QR code destinate articolelor marcă proprie pentru ca tu să poți afla informații în timp real despre produsele noastre.

Află mai multe