Inspirație și informații utile

La METRO vrem să fim cel mai bun sprijin al tău. De aceea lucrăm constant pentru a îți oferi nu doar cele mai bune produse de pe piață, ci și idei inovatoare pentru ca afacerea ta să reușească. Vrei să îți reînnoiești afacerea? Cauți idei noi? Ești antreprenor și vrei să îți deschizi un restaurant, dar nu știi ce pași să urmezi? La METRO răspundem la toate aceste întrebări și multe altele prin pastilele noastre de antrenament și ateliere virtuale. În plus, îți aducem cele mai recente știri din industria ospitalității prin participarea la conferințe și evenimente. De asemenea, oferim o lista extinsă de rețete, astfel încât să poți incorpora preparate speciale în meniul tău.

Inspirație și informații utile
Descoperă noi idei pentru afacerea ta

Retete pentru bucataria ta

Rețete noi pentru bucătăria ta

Un meniu bun sta la baza unui restaurant de succes, motiv pentru care o atentie deosebita trebuie acordata ofertei gastronomice a unui restaurant. Pentru a te ajuta, am creat un  inventar extins de rețete  cu care poți adăuga savoare și valoare meniului de produse al restaurantului tău.
Webinarii pentru antreprenori

Webinarii pentru antreprenori

Lumea ospitalității este în continuă evoluție, așa că este necesară formarea continuă. La METRO am creat o serie de instrumente de instruire:

  • Webinarii conduse de profesionisti din sector, la METRO îți oferim webinarii despre managementul afacerii și noile tehnologii din piață. Pe scurt, solutii pentru ca afacerea ta sa prospere.
  • Evenimente și Congrese: pentru a fi la curent cu ultimele inovații din sector, suntem prezenți la evenimente și congrese gastronomice, la care participăm activ cu pastile de antrenament și crearea de spații de întâlnire pentru sector.
Cod QR la raft

Codul QR de la raft

La METRO ne dorim constant să îți îmbunătățim experiența la cumpărături, de aceea am introdus în magazinele noastre, 1800 de carduri QR code destinate articolelor marcă proprie pentru ca tu să poți afla informații în timp real despre produsele noastre.

Informatii COVID-19

Informații COVID-19

Responsabilitatea noastră este siguranța clienților și a angajaților noștri.

Descoperă măsurile de siguranță implementate în magazinele METRO și modul în care am devenit o destinație sigură pentru aprovionarea afacerii tale. De asemenea, am enumerat o serie de metode de prevenție COVID-19 pentru ca tu să fii mai în siguranță și am răspuns la cele mai frecvente întrebări.