Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Bine ai venit la METRO!

 

Ai un restaurant și cauți un partener de încredere? Ingredientele succesului le găsești la METRO!

In vremuri dificile, ai nevoie de un partener de incredere. Iar noi la METRO cautam intotdeauna sa fim alaturi de tine. Interesele si nevoile tale vor fi întotdeauna o prioritate pentru noi, iar prin serviciile, produsele si preturile noastre vom cauta constant sa te ajutam sa ai o afacere prosperă.

 


Care sunt avantajele tale, dacă ești client METRO?

 

1. CALITATE, PROSPEȚIME ȘI VARIETATE A PRODUSELOR PROASPETE ȘI ULTRA PROASPETE

La METRO găsești zilnic fructe, legume, carne și peste proaspete, disponibile atât la raft, dar și în bază de comandă online sau în magazin.


2.  MĂRCILE PROPRII Metro Chef și Metro Professional, special dezvoltate pentru industria HoReCa, cu următoarele avantaje:

  • Sortiment bogat si diversificat: produse alimentare (proaspete și congelate) și nealimentare (echipamente profesionale, tacâmuri, veselă, detergenți etc).
  • Produse de calitate care asigură de fiecare dată aceleași rezultate în realizarea preparatelor din meniul tău, optimizate în mod constant pentru nevoile tale (testate constant în centrul nostru de Gastronomie).
  • Prețuri constante pe o perioadă îndelungată de timp.
  • Ambalaje dezvoltate special pentru tine, optimizate în funcție de destinația de utilizare a produsului, ce au un impact pozitiv în gestionarea costului și timpului de producție.

Mai multe informații despre mărcile noastre proprii găsești aici.

metro-chef-metro-professional

3.  PROGRAMUL CUMPERI MAI MULT, PLĂTEȘTI MAI PUȚIN PE BUCATĂ

Peste 10 000 de produse (alimentare și non-alimentare), semnalizate cu eticheta verde la raft. Cu cât cantitatea pe care o cumperi crește, cu atât prețul unitar scade. În plus, îți oferim posibilitatea de a combina mai multe sortimente ale aceluiași produs, pentru a beneficia de un preț mai mic pe bucată.

Mai multe informații despre programul Cumperi mai mult, plătești mai puțin pe bucată găsești aici.


4.  METRO PLUS, programul de bonusare prin care tu primești puncte bonus atunci când faci cumpărături și pe care le poți folosi la următoarea vizită în magazin.

Află aici cum funcționează!


5.  ECHIPAMENTE ȘI ACCESORII PROFESIONALE

De la ustensile de bucătărie, echipamente de lucru până la decorațiuni de masă, articole textile, instrumente pentru securitate, articole de transport și depozitare, multe sub umbrela METRO Chef. Atunci când lucrezi într-o bucătărie profesională este foarte important să ai la îndemână echipamente, accesorii și soluţii pe care te poţi baza. Cu acest lucru în minte, am creat METRO Professional: temperatură, precizie, putere, viteză, durabilitate, rezistenţă, calitateă și eficiență, toate acestea sunt prioritare în ceea ce privește produsele METRO Professional.

Catalogul cu echipamente profesionale îl găsești aici.


6.  GASTRONOMETRO, centrul nostru dedicat succesului în gastronomie prin pregătirea specialiștilor din domeniu


Cu o suprafață de 600 m2, utilat cu echipamente moderne pentru susținerea cursurilor de inspirație, inovație și dezvoltare în gastronomie inclusiv cursuri de bartending și barista, acesta este locul unde profesioniștii din domeniu descoperă tehnici noi de lucru, înțeleg avantajele produselor de calitate, importanța, impactul și gestionarea costurilor în managementul afacerii.  

Mai multe informații despre GASTRONOMETRO găsești aici.
gastronometro (1)

7.  MSHOP - soluția METRO pentru profesioniștii care au nevoie de servicii de distribuție

Platforma noastră este special gândită pentru a răspunde nevoilor fiecărui tip de afacere în funcție de particularitățile sale.  Mai multe informații despre MShop găsești aici.

Banner-landing-cu-IFARA-bucatar (1)

8.  DISH, noua noastră platformă digitală care te ajută să îți creezi un website rapid și ușor.

Platforma include soluții profesionale, proiectate de experți în industria ospitalității, pentru a avea la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a-ți digitaliza afacerea simplu și rapid, cu mai puține sarcini administrative, un preț de neegalat și fără comisioane suplimentare către terți.

Mai multe informații despre DISH găsești aici.


9.  APLICAȚIA METRO, partenerul digital al afacerii tale

În aplicație îți punem la dispoziție facturile electronice, cardul METRO, cele mai noi oferte, precum și o listă de cumpărături pe care o poți completa în funcție de nevoile afacerii tale.

Mai multe informații despre APLICAȚIA METRO găsești aici.

aplicatia-metro (2)

METRO este o locație de încredere DEKRA

Ce este certificarea DEKRA?

Standardul DEKRA, Trusted Facility este un standard internațional de siguranță acordat de una dintre cele mai importante organizații de expertiză din lume, ce confirmă respectarea strictă a standardelor de sănătate și siguranță împotriva răspândirii COVID-19. 


card-1

card-2