Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Bine ai venit la METRO!

hero banner

La METRO ne ghidăm după sloganul Succesul tău e afacerea noastră! și facem tot posibilul pentru ca serviciile și produsele oferite să te ajute să ai o afacere prosperă. Îți oferim o gamă variată de produse, de la vinuri de calitate, la ingrediente pentru meniuri de cinci stele, toate la prețuri excelente.

De ce să fii client METRO?

Beneficiezi de o gamă de produse și servicii profesionale, special concepute pentru afacerea ta.


acad


La Academia de Gastronomie gătim, creăm, împărtășim și învățăm taine culinare

În fiecare lună oferim cursuri de formare și perfecționare pentru clienții noștri din domeniul HoReCa. Avem specialiști de talie mondială, alături de care ai ocazia de a testa și învăța lucruri noi în domeniul gastronomiei. Avem produse marcă proprie, la prețuri competitive, fără a face rabat de la calitate

METRO Chef - Ingredientele succesului. Pentru profesioniști.

Marca METRO Chef reunește ingrediente concepute pentru nevoile gastronomice ale profesioniștilor, ingrediente cu un nivel ridicat de calitate controlată.

Produsele METRO Chef sunt rezultatul feed-back-ului primit de la clienții noștri din domeniul HoReCa. Sunt create și dezvoltate împreună cu aceștia, atât la nivel internațional, printr-o gamă exclusivă și autentică, precum și la nivel local, cu parteneri de încredere, printr-o gamă cu tradiție și prospețime.

Rioba

Cu aspect elegant și gust rafinat, produsele gamei Rioba sunt tot ce îți trebuie pentru un bar, cafenea, hotel sau pentru aprovizionarea sălilor de protocol ale afacerii tale. Rioba îți oferă în principal gama de cafea (de origini și amestecuri diferite), dar și siropuri pentru coctailuri, sucuri, ceaiuri și dulciuri.

rioba

Programul METRO PLUS

METRO_PLUS

Devenind client METRO ești înscris automat și în programul METRO Plus. Prin programul de bonus METRO PLUS, METRO Cash and Carry România își recompensează clienții Horeca și Trader cu puncte bonus. Punctele acumulate pot fi folosite exclusiv pentru obținerea de reduceri la cumpărarea produselor din orice magazin METRO Cash and Carry România.

În programul METRO PLUS sunt incluse toate articolele din Poșta METRO și din programul „Cumperi mai mult, plăteşti mai puţin” cu excepția tutunului, a cartelelor telefonice și a bonurilor de carburant.

Cum funcționează programul?

  1. Acumulează punctele bonus cumpărând din magazinele METRO(1 leu=1 punct bonus)
  2. Plătește până la 10% din valoarea unei facturi cu punctele bonus în magazinele METRO în interval de 3 luni de la acumularea punctelor.
  3. Pe fiecare factură vei regăsi informații despre punctele disponibile.

Mai multe informații despre programul METRO Plus găsești aici.

METRO Distribuție

Ai posibilitatea de a comanda produsele dorite și de a le primi prin livrare, direct la adresa afacerii tale.

distributie

Cum îți faci un card METRO?

Îți poți face un card METRO aplicând online, aici.

La prima vizită în magazin, în zona Intrare Clienți, este necesar să aduci Certificatul de Înregistrare Fiscală a firmei, în original și să prezinți cartea de identitate, ca măsură de siguranță pentru tine. Cardul se eliberează în doar câteva minute.

În cazul în care dorești să împuternicești un angajat pentru a face cumpărături la METRO, este necesar ca acesta să aibă, pe lângă Certificatul de Înregistrare Fiscală în original, și o împuternicire din partea ta.

Bun venit la METRO!card-1

card-2