Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Informații Importante

Banner-landing

"Am petrecut ultimele câteva săptămâni pregătindu-ne pentru a preveni modul în care virusul poate afecta comunitățile pe care le servim. Am stabilit un grup de lucru care lucrează îndeaproape cu autoritățile române și cu toate magazinele noastre din țară pentru a ne asigura că luăm toate măsurile preventive necesare. Toata planificarea acțiunilor si deciziilor noastre are in focus nevoile clienților si angajaților noștri."

Roland Ruffing, CEO Metro Cash & Carry Romania

Citeste tot mesajul către clienții și angajații Metro Cash & Carry România


Măsuri de siguranță implementate în magazinele METRO

Vrem să vă prezentăm acțiunile pe care le-am implementat la METRO, după recomandările comunicate de către autorități, pentru a proteja sănătatea atât a clienților cât și a angajaților noștri.

 

VEZI TOATE MASURILE AICIMagazinele METRO: destinații sigure pentru aprovizionarea afacerii tale

Știm cât de important este să te simți în siguranță la cumpărături. În toate magazinele METRO am implementat măsuri riguroase de igienă și distanțare, pentru ca tu să poți veni fără griji să îți aprovizionezi afacerea. 

 

VEZI VIDEO


Măsuri de prevenție COVID-19: înainte, în timpul și când revii de la cumpărături

Consultă Ghidul și vezi toate recomandările speciliștilor pentru ca tu să te protejezi mai bine când mergi la cumpărături. 

 

VEZI DETALII


Răspunsuri pentru tine la cele mai frecvente întrebări

Pentru ca tu să ai acces la răspunsuri din partea noastră la cele mai frecvente întrebări legate de activitatea METRO am creat acest set de răspunsuri, la îndemână în orice moment. 

 

VEZI DETALII


 

Coronavirus - COVID-19 - Informații importante 

 
COVID-19 este o boala infectioasa cauzata de catre cel mai recent descoperit Coronavirus. Noul virus impreuna cu boala rezultata erau necunoscute inainte de epidemia care a inceput in Wuhan, China, in decembrie 2019
Nu ar trebui sa intram in panica – 80% dintre cei bolnavi se recupereaza fara ingrijiri medicale
Oamenii in varsta si cei cu alte conditii medicale sunt susceptibili sa dezvolte efecte mai grave.

 

AFLA MAI MULTE