Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

De Valentine's Day, poți face și alte lucruri în bucătărie. Comandă de la restaurantul preferat!

valentines_day
Declarația ta de dragoste este la câteva click-uri distanță. Comandă și bucură-te de mâncărurile preferate în intimitatea casei tale, alături de persoana iubită. Poate că gătești excelent, dar poți să îți arăți și altfel sentimentele în luna iubirii.
 
După aproape un an în care linia dintre muncă și viața personală aproape că a dispărut, timpul petrecut în casă fiind destinat lucratului și treburilor casnice, ai nevoie de o pauză. Ai gătit și ai mâncat acasă mai des ca oricând și meriți o clipă de răsfăț, de liniște și de conectare în cuplu.

 

În plus, îți reamintim că de fiecare dată când alegi să comanzi de la restaurantul preferat dai un motiv de optimism și îi ajuți pe angajații din această industrie să îți păstreze slujbele. Fiecare client în plus înseamnă o șansă ca localul să rămână deschis în ciuda contextului dificil.

 

Pentru a veni în ajutorul clienților HoReCa, am lansat harta interactivă a restaurantelor deschise în această perioadă, de la care tu poți comanda cu ușurință. Descoperă restaurantele care oferă servicii de livrare sau preluare a comenzilor care se află în zona ta de reședință.

Dacă ai un restaurant, oferi livrare la domiciliu sau ridicare din locație și vrei să apari pe această hartă, sună consultantul METRO sau trimite un email la adresa: info.online@metro.ro