Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Comandă masa de Paște de la un restaurant din apropiere. Uită de gătit!

comanda-masa-de-paste

Lasă masa de Paște pe mâna profesioniștilor! Fie că preferi rețete tradiționale, cum ar fi friptură de miel, salate cu legume de sezon, drob și pască, sau ai alte gusturi și ai vrea să ai pe masă friptură de curcan, terină de rață, salate cu quinoa sau năut și cheesecake reinventat, un restaurant din apropiere este cu siguranță pregătit să îți satisfacă dorințele! Bucătarii cu ani de experiență care au făcut de atâtea ori ieșirile tale în oraș mai plăcute s-au pregătit cu ingrediente proaspete și de calitate pentru ca ție să îți fie mai simplu: comanzi și te relaxezi!

Dacă ești pasionat de gătit și obișnuiești să îți impresionezi familia cu preparatele sofisticate, nu uita că mai important decât orice meniu care iese din mâinile tale este să petreci timp cu cei dragi, așa că lasă munca și ecranele deoparte și bucurați-vă cu adevărat unul de celălalt. Dacă ești un începător care vrea să facă experimente ambițioase în bucătărie, poate amâni unele planuri ca să poți să te relaxezi în scurta vacanță cu persoanele iubite. Uită de gătit!

METRO își propune prin campania „Uită de gătit” să dea antreprenorilor din acest sector speranţă în ceea ce priveşte vânzările şi revenirea la normal. De aceea, am pregătit pentru tine o hartă interactivă care să te ajute să alegi meniul de Paște după gustul și bugetul tău. Uită de gătit!

Dacă ai un restaurant, oferi livrare la domiciliu sau ridicare din locație și vrei să apari pe această hartă, sună consultantul METRO sau trimite un email la adresa: info.online@metro.ro