Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

METRO VINUL ANULUI 2018

Landing_WOTYÎN 2018, EXPERȚII NOȘTRI AU REUȘIT SĂ GĂSEASCĂ UN VIN CARE SĂ SE POTRIVEASCĂ PERFECT PE GUSTURILE CLIENȚILOR VOȘTRI. UN VIN FĂCUT SPECIAL PENTRU AFACEREA TA.

îți prezentăm Vinul Anului "La Sastreria"

 


LA SASTRERÍA

ÎNCEARCĂ VINUL PERSONALIZAT PENTRU AFACEREA TA

                                                                                                                                                                                                                                       

ROŞU

Caracter:

Culoarea intensă a cireșelor negre cu nuanțe de violet contribuie la aspectul atractiv al vinului. Parfum complex cu aromă de fructe roșii și negre. Pe cerul gurii, vinul denotă o aromă puternic fructată, perfect echilibrată și care inundă toată gura. Gust persistent.

 

 

Vinificarea:

Pre-fermentare macerare la rece timp de 4 zile la 9 grade C. Fermentare la o temperatură de 28 grade C. Învechit 3 luni în butoaie de stejar.Servit alături de:

Fripturi și salate bogate. 


ROSÉ

Caracter:

Culoare luminoasă de căpșună. Miros intens, aromă de fructe roșii, cu nuanțe florale și tonuri de caramel. Pe cerul gurii, vinul are corp, este fructat și bine echilibrat. Gust persistent dominat de fructe roșii aromatice.

 


Vinificarea:

Mustul a fost tras după contactul cu pielița timp de 16 ore. Fermentarea a avut loc în recipiente de inox în formă de trunchi de con la o temperatură între 16°C and 18°C.

 

Servit alături de:

Preparate din orez, pește albastru și alb, tapas spaniole, paella sau risotto de ciuperci.


ALB

Caracter:

Galben pal strălucitor cu tonuri de verde, care îi denotă tinerețea. Mirosul este curat şi cu aromă intensă (caise proaspete, ananas, lămâie). Pe cerul gurii, vinul este foarte fructat și cu o aciditate bine echilibrată. Este învăluitor, revigorant și răcoros.

 


Vinificarea:

Mustul a fost tras după 18 ore de macerare la rece (9°C) împreună cu pielița. Fermentarea a avut loc la temperaturi între 15°C si 18°C.

 

Servit alături de:

Risotto, tartar de somon şi ton, halibut la grătar, salată cu brânză de capră, calamar prăjit şi fructe de mare.
DESPRE LA SASTRERÍA
                                                                                                                                                                       

LA SASTRERÍA 100% FABRICAT DE GARNACHA

Pentru 2018, am reușit să găsim vinul câștigător în Spania.

Această podgorie a creat o etichetă exclusiv pentru METRO, cu numele La Sastrería, adică atelier de croitorie.

Aceste vinuri sunt făcute din strugurii de Garnacha, o varietate foarte la modă în acest moment. Eticheta cuprinde trei vinuri: Roșu, Alb și Rosé.

UN VIN CARE REPREZINTĂ PERFECT SPANIA

Cariñena este una dintre cele mai vechi regiuni viticole în Spania şi are o reputaţie excelentă în întreaga lume datorită solurilor sale sărace şi stâncoase.

Situarea geografică perfectă (la poalele dealurilor iberice Algiren, având o altitudine de 500-800 m). Multe podgorii vechi de peste 50 de ani. Şi un teren perfect pentru producerea vinurilor de mare valoare.

Această regiune are și cea mai bună climă pentru Garnacha. O climă continentală extremă cu influențe mediteraneene, veri fierbinți și ierni reci, cu diferențe mari de temperatură între zi și noapte (500-800 m altitudine), precipitații mai puţin de 250 l/an, vânt constant, rece şi uscat, numit Cierzo sau versiunea spaniolă a Mistralului .

NACHO LÁZARO

 ”Succesul este recunoașterea deplină de către clienți a calității/prețului/savoarei sticlei tale de vin.