Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Produse METRO Chef pentru restaurantul tau

cartofi-french

INFORMAȚII PRODUS

  • Cartofi prăjiți cu tăietura standard, ideali pentru nevoile HoReCa
  • Mărimea feliilor este similară datorită calibrării specifice – 6x6mm
  • Calibrarea oferă un aspect estetic și porționarea facilă
  • Preparare rapidă: în ulei încins (175° C) timp de 3-3,5 min

Avantaje

  • Gradul calității AA premium
  • Textura crocantă de durată
  • Produs calibrat pentru a răspunde nevoilor gastronomice ale HoReCa.

 

french-9mm

INFORMAȚII PRODUS

  • Cartofi congelați cu tăietură standard, pefect calibrați pentru dishurile HoReCa
  • Calibrul specific (9x9m) asigură un aspect unitar și o porționare facilă
  • Preparare rapidă - prăjire în 3-3,5 minute la 175 °C

Avantaje

  • Calitate superioară
  • Textura crocantă de durată
  • Taietura  calibrată de 9x9mm.
steackhouse

INFORMAȚII PRODUS

  • Cartofi pentru prăjit cu tăietura mare (wide) care se pretează foarte bine la meniuri de burgeri și carne la gratăr. Aspect rustic
  • Prin prăjire, devin crocanți la exterior și cremoși la interior
  • Preparare rapidă:  se prăjesc 3-4 minute, până devin aurii și crocanți

Avantaje

  • Calitate superioară
  • Textura crocantă de durată
  • Taietură mare (naturală) – 9x18 mm/felie ce asigura un aspect estetic și o porținare mai ușoară.

 

cartofi-wedges

INFORMAȚII PRODUS

  • Mod de preparare: 3-5 minute în baie de ulei încins la 175 °C
  • Textură crocantă, de lungă durată
  • Calitate extra

Avantaje

  • Calitate superioară
  • Preparare rapidă: 3-5min la 175°C
  • Textură crocantă la exterior și cremoasă la interior.
smantana

INFORMAȚII PRODUS

  • Produs creat special pentru clienții HoReCa, ideal pentru preparate tradiționale
  • Smântână cu cremozitate crescută, textură fină, având culoare alb intens
  • Nu se dispersează la cald, este recomandată la prepararea liezonului pentru ciorba de burtă

Avantaje

  • 32% grăsime
  • Ambalare optimă pentru restaurante
  • Cremozitate crescută.
Ulei de palmier

INFORMAȚII PRODUS

  • La temperaturi sub 24°C uleiul prezinta fractii solide,devenind solid la temperaturi scazute.Uleiul revine la starea lichida la temperaturi de peste 26°C
  • Poate utilizat la prajire , inabusire sau prajire in baie de ulei deoarece are punctul de ardere (fumigare) la aprox. 220-230 °C iar temperatura de prajire in baia de ulei este de 170 -190°C. Recomandat pentru multiple utilizari
  • Asigura o prajire uniforma , confera culoare galben aurie in timpului prajirii

Avantaje

  • Usor de folosit. Trece in stare lichida >26°C
  • Cantitate exacta pentru umplerea a 2 cuve de friteuza de 9L
  • Punct de fumigare ridicat 220-230 °C.

 

Faina pizza

INFORMAȚII PRODUS

  • Faina cu minim de gluten 28% si proteina minima 9.5%, ideala pentru un blat de pizza clasic
  • Elasticitate medie potrivita pentru formare blat manual
  • Poate fi amestecata cu o faina cu indice de forta mai mare, cum ar fi faina Manitoba
  • Perioada minima de crestere aluat, 8-10 ore la 3-5 °C

Avantaje

  • Faina pizza tip 550
  • Calitate constata
  • Cantitate ideala ( 5 Kg) pentru o sarja de aluat pentru pizza.
Gem capsune

INFORMAȚII PRODUS

  • Este un produs gata preparat obtinut din capsuni, fierte cu sirop de glucoza fructoza si zahar
  • Placut, dulce, specific capsunilor
  • Amestec cu consistenta de gel, culoare rosu inchis, specifica capsunilor fierte in zaharuri
  • Usor tartinabil, se foloseste in special ca topping pentru clatite, la prepararea deserturilor sau servit ca atare la mic dejun

Avantaje

  • Gem 100% productie Romania
  • 65% continut de fructe.

 

Otet balsamic

INFORMAȚII PRODUS

  • Otet balsamic obtinut din otet de vin 73.99% si concentrat de must din struguri 25%, provenit din soiurile de stuguri Lambrusco, Sangiovese, Trebbiano, Albana, Ancellotta, Fortana, Montuni, colorant provenit din arderea zaharului (sulphite amonia caramel 1%) si antioxidant (pottasium metabisulphite 0,01%)
  • Produs cu Indicatie Geografica Protejata, cea mai cunoscuta regiune de productie a otetului balsmic – Modena
  • Miros subtil de must, vascozitate lichida similara apei, gust cu note dulci-acrisoare

Avantaje

  • Produs IGP
  • Aciditate 6%
  • Obtinut din stuguri atent selectionati.
Sos pizza

INFORMAȚII PRODUS

  • Un produs obținut din roșii proaspete cu gust ușor acid, tipic sosurilor traditionale din rosii
  • Contine 85% pulpa de rosii
  • Pouch-ul este o ambalare inovativa cu proprietatea de a pastra prospetimea produsului datorita foliei alimentare de aluminium , usor de utilizat si depozitat. Nu ocupa spatiu nici in zona de depozitare nici in zona de salubritate dupa folosire
  • Un produs ideal pentru pizzerii si restaurante cu pizza in meniu

Avantaje

  • Produs in Italia
  • Gata de utilizare: asezonat cu busuioc si oregano
  • Ambalare optima pentru dozare directa
  • Contine 25 de portii (100gr. / portie).

 

Somon afumat

INFORMAȚII PRODUS

  • Un ingredient foarte folosit in industria HoReCa, in mod special la gustari, pizza, paste, dar si la feluri principale
  • Recomandat pentru meniuri evenimente – rapid de utilizat
  • Culoare naturala, gust intens usor sarat

Avantaje

  • Afumat la rece
  • Optimizare timp de preparare
  • Pre-feliat in bucati subtiri.
Dovlecei

INFORMAȚII PRODUS

  • “METRO Chef Dovlecei lagratar” este un produs gata preparat care poate fi preparat fara decongelare in prealabil sau prin incalzire usoara la cuptor sau tigaie
  • Gust specific legumelor preparate la gratar, se pot marina in functie reteta
  • Feliile de zucchini la gratar se pot folosi pentru: antipasto, marinate cu ulei de masline otet balsamic si usturoi, entrée-uri, rulouri de zucchini umplute cu branzeturi (ricotta),garnitura “legume grill” pentru preparate din carne si peste, sandwich-uri si pannini

Avantaje

  • Zucchini 100% origine Italia
  • Optimizare timp de preparare
  • Calitate constanta.

 

Ardei la gratar

INFORMAȚII PRODUS

  • “METRO Chef Ardei la gratar” este un produs gata preparat care poate fi folosit fara decongelare in prealabil sau incalzire usoara la cuptor sau tigaie. Congelat IQF (individual quick frozen)
  • Mix de ardei gras rosu si galben cu gust specific de gratar si cu textura tare, identica cu produsul proaspat preparat la gratar
  • Ardeiul copt se poate folosi pentru: entrée-uri, sandwichuri, salate de insotire, garnitura “legume grill” pentru preparate din carne si peste

Avantaje

  • Optimizare timp de preparare
  • Calitate constanta.

 

Gem afine

INFORMAȚII PRODUS

  • Produs cu consistenta de gel, culoare specifica afinelor (obtinut prin fierberea afinelor in zaharuri/sirop de glucoza-fructoza)
  • Placut, dulce, specific afinelor
  • Usor tartinabil, se foloseste in special ca topping pentru clatite, la prepararea deserturilor sau servit ca atare la mic dejun

Avantaje

  • Gem 100% productie Bulgaria
  • 65% continut fructe.
Pulpa rosii

INFORMAȚII PRODUS

  • Rosii tocate în bucăți foarte fine, combinate cu suc de rosii, potrivite pentru gatirea legumelor, preparatelor cu peste sau fructe de mare, ratatouille sau peperonata
  • Ideal și pentru gătit la temperaturiridicate sau gătit la timp îndelungat (continut de apa mai mare)
  • Rapid de folosit, impachetare optima pentru catering
  • Ingredient de baza in gastronomie, se folosesc la prepararea sosurilor

Avantaje

  • Rosii 100% productie Italia
  • Optimizare timp de preparare
  • Decojite, tocate, in suc propriu.
Ulei masline

INFORMAȚII PRODUS

  • 100% Ulei de masline extra virgin de categorie superioara
  • Culoare galben auriu cu reflexii verzui, aromat si fructat, aciditate medie, consistenta specifica uleiului de masline de origine Spania
  • Punct de fumigare 210°C
  • Datorita ambalajului de tabla, durata de folosire este mai mare (protectie la lumina) si gustul ramane acelasi
  • Manipulare usoare datorita canistrei cu maner si dop resigilabil

Avantaje

  • Origine exclusiva masline: Spania
  • 100 % masline presate mecanic
  • Aciditate medie, potrivit pentru gatit dar si pentru consum ca atare.