Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Aro

Brandul Aro e prima alegere a clienților noștri, deoarece cuprinde o gamă extrem de variată de produse la prețuri foarte accesibile.

Află mai multe despre produsele Aro!


Excelent raport calitate - preț

marca-aro
Aro este brandul propriu METRO cu cea mai mare notorietate pe piața din România. ARO este gama de produse de bază și cuprinde o paletă largă de articole adresate tuturor nevoilor clienților METRO, atât Revânzătorilor, cât și clienților HoReCa.

De la alimente de bază, până la produse pentru curățenie, de la hârtie de copiator, șervețele și ceai, până la brânzeturi, preparate din carne, sucuri și bere, Aro acoperă nevoile zilnice la cele mai scăzute preturi, la un standard de calitate ce respectă toate normele în vigoare.


Produse pentru nevoile de zi cu zi


Brandul Aro - creat pentru afacerea ta

produs-aro
Cele aproximativ 700 de articole alimentare și 200 de articole nealimentare, care alcătuiesc marca Aro, se găsesc în ambalări multiple, gândite în așa fel încât să fie mult mai ușor de transportat și depozitat, indiferent în ce branșă îți desfășori activitatea. Dacă ești profesionist HoReCa avem pentru tine sosuri, paste, mirodenii, alimente de bază, produse de curățat și alte produse Aro în ambalaje mari, profesionale. Dacă ești comerciant, poți cumpăra toate produsele Aro în ambalaje potrivite pentru rafturile tale și pentru nevoile personale ale clienților tăi.