Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

ARO

Brandul ARO e prima alegere a clientilor nostri, deoarece cuprinde o gama extrem de variata de produse la preturi foarte accesibile.

Afla mai multe despre produsele ARO!


Excelent raport calitate - pret

marca-aro
ARO este brandul propriu METRO cu cea mai mare notorietate pe piata din Romania. ARO este gama de produse de baza si cuprinde o paleta larga de articole adresate tuturor nevoilor clientilor METRO, atat revanzatorilor cat si HoReCa.

De la alimente de baza pana la produse pentru curatenie, de la hartie de copiator, servetele si ceai pana la branzeturi, preparate din carne, sucuri si bere, ARO acopera nevoile zilnice la cele mai scazute preturi, la un standard de calitate ce respecta toate normele in vigoare.


Produse pentru nevoile de zi cu zi


Brandul ARO - creat pentru afacerea ta

produs-aro
Cele aproximativ 700 de articole alimentare si 200 de articole nealimentare care alcatuiesc marca ARO se gasesc in ambalari multiple, gandite in asa fel incat sa fie mult mai usor de transportat si depozitat, indiferent in ce bransa iti desfasori activitatea. Daca esti profesionsit HoReCa avem pentru tine sosuri, paste, mirodenii, alimente de baza, produse de curatat si alte produse ARO in ambalaje mari, profesionale. Daca esti comerciant, poti cumpara toate produsele ARO in ambalaje potrivite pentru rafturile tale si pentru nevoile personale ale clientilor tai.