Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

METRO Romania castiga locul I in Topul National al Firmelor din Romania

Camera de Comerţ si Industrie a României a acordat METRO Cash & Carry România locul I în Topul Naţional al Firmelor din România, în urma rezultatelor economice obţinute în cursul anului 2011.
diploma top national al firmelor
Sistemul Cameral premiază performanţa economică, spiritul antreprenorial, curajul de a inova şi de a investi în inovare, comportamentul etic în afaceri, toate acestea fiind criteriile luate în calcul în realizarea clasamentului. Şi în acest sfârşit de an, Camera de Comerţ şi Industrie a României a organizat Topul Naţional al Firmelor din România, singurul clasament al companiilor care se supune rigorilor legii şi unei metodologii complexe, implementate unitar de Sistemul Camerelor de Comerţ şi Industrie din ţara noastră.
top national al firmelor din romania
La eveniment au participat oficialităţi de rang înalt ale administraţiei publice locale şi centrale, a preşedinţilor Camerelor de Comerţ şi Industrie Judeţene și Bilaterale, a principalelor asociaţii patronale şi profesionale, a reprezentanţilor mass media.

Firmele nominalizate în cadrul clasamentului au fost incluse în Catalogul Topul Naţional al Firmelor din România, ediţia a XIX-a, 2012, editat de Camera de Comerţ şi Industrie a României.