METRO îți pune în valoare potențialul

Te invităm să participi la un program pentru absolvenți, cu durata de doi ani, care îți oferă șansa de a te face remarcat.

METRO Potentials

Vrei să călătorești, să te autodepășești și să-ți extinzi orizonturile?

Îți oferim 25 de țări, peste 760 de magazine, dar și responsabilitatea și provocarea de a fi alături de un jucător important pe piața internațională.

People - METRO Potentials

Ești pasionat? așa suntem și noi!

De aceea, TU trebuie să te alături programului internațional de stagiu de practică în management METRO Potentials!

Starter pack

  • Ești absolvent al unei universități de top cu diplomă de master (sau în ultimul an de studiu) în domeniul Business, Trade sau Management hotelier, având studiile finalizate cu nu mai mult de trei ani în urmă, cu rezultate foarte bune?
  • Stăpânești perfect limba engleză și, de preferat, o a doua limbă străină?
  • Deții un istoric al activităților tale extrașcolare?
  • Ai dobândit un minimum de experiență internațională?
  • Ești o persoană comunicativă, independentă, autonomă, proactivă și ambițioasă?

Pune-ți în valoare potențialul!

Ți-ar plăcea să te implicit în proiecte captivante, la nivel internațional? Vrei să afli cât de divers poate fi domeniul vânzărilor en-gros?

Atunci trebuie să te înscrii la METRO POTENTIALS, întrucât acest program este următorul pas pe care trebuie să-l faci către viitoarea ta carieră în management. În doi ani vei trece prin cinci etape distincte, cu o durată de la trei până la șase luni fiecare. Două dintre etape se vor desfășura în străinătate. Una dintre acestea va avea loc la sediul central al companiei, din Düsseldorf (Germania). Pe parcursul acestor etape, vei lucra la diverse proiecte și vei primi instruire la locul de muncă pentru a-ți dezvolta abilitățile de business și leadership. 

InteresaT? Aplică acum!
Imaginează-ți că îți poți vedea ideile tale cum ajută oamenii la scară globală. Alătură-te programului METRO Potentials și chiar ar putea să se întâmple.
Arată-ne potențialul tău
Aplica pentru program