Principiile metro

Succesul tău e afacerea noastră. Ne desfășurăm activitatea având la bază principiile care ne ajută să obținem împreună excelența

Principiile METRO

Puterea exemplului

Acționăm în mod autentic având încredere unii în ceilalți. Împărtășim perspective diverse și încurajăm oferirea și primirea feedback-ului. Ne străduim să devenim mai buni. Ne respectăm reciproc așa încât să ne putem exprima deschis părerile și să ne recunoaștem greșelile. În felul acesta, ne putem dezvolta.

Relații de parteneriat

Ascultăm cu atenție și acționăm cu respect și empatie pentru a lucra bine împreună. Stabilim relații de încredere, solide și de lungă durată cu colegii noștri. Încurajăm implicarea colegilor noștri și ne preocupăm de starea lor de bine.

Succesul clienților noștri

Suntem pasionați și lucrăm pentru succesul clienților noștri. Prin urmare, suntem aproape de aceștia și dorim să înțelegem afacerile lor pentru a le oferi cele mai bune soluții. Suntem devotați clienților noștri. Construim relații pe termen lung pentru a oferi servicii prompte și de calitate clienților noștri.

Afaceri sustenabile

Credem că doar o companie sustenabilă care se preocupă de conservarea resurselor poate avea succes pe termen lung. Acționăm în mod responsabil și transparent pentru a avea, atât în prezent cât și în viitor, impact pozitiv în societate. Echilibrăm în mod conștient obiectivele pe termen scurt și lung. 

Asumare

Suntem antreprenori și ne străduim să îi susținem pe clienții noștri. Ne asumăm responsabilitatea deplină pentru acțiunile noastre. Analizăm factorii care influențează rezultatele companiei și evaluăm starea de fapt a lucrurilor, pentru a inova și pentru a aduce îmbunătățiri. Acționăm pentru a depăși obstacolele și pentru a găsi soluții, indiferent de dificultăți. Ne asumăm riscuri calculate și învățăm din greșeli pentru a ridica ștacheta constant.
Cariere METRO
NU lucrăm pentru metro, Lucrăm pentru succesul a milioane de afaceri independente din toată lumea
Alătură-te echipei noastre!
Cariere teaser