Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

La METRO ești în siguranță

rev_dekra_940x200px


METRO este o Locație de Încredere DEKRA:

certificare pentru standarde stricte de sănătate și siguranță

 

Siguranța ta, a angajaților și a clienților tăi este prioritară pentru noi. Pentru că ne dorim să te poți aproviziona fără griji în contextul răspândirii Covid-19, vrem să știi că magazinele și depozitul METRO au primit din partea DEKRA România certificarea ce confirmă că sunt Locații de Încredere. Asta înseamnă că s-a verificat punerea în aplicare a bunelor practici și a instrucțiunilor Organizației Mondiale a Sănătății și a cerințelor locale stipulate de Guvernul României prin Institutul Național de Sănătate Publică. 

 

Ce este certificarea DEKRA?

Standardul DEKRA, Trusted Facility este un standard internațional de siguranță acordat de una dintre cele mai importante organizații de expertiză din lume, ce confirmă respectarea strictă a standardelor de sănătate și siguranță împotriva răspândirii COVID-19.

 

Cum se obține certificarea DEKRA?

Procesul de auditare urmărește respectarea prevederilor directivelor furnizate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), de agențiile locale care reglementează normele de securitate și sănătate în muncă, precum și de instituțiile politicii de sănătate publică pentru a implementa și monitoriza permanent măsurile de prevenire în magazine și depozite, precum și la nivelul procedurilor de lucru și comunicare.

 

Astfel, pentru a deveni Locații Sigure și de Încredere DEKRA, magazinele și depozitul METRO au trecut printr-un proces de audit și control atent care a vizat respectarea unor criterii ce priveau întreaga activitate, de la recepția mărfii și accesul furnizorilor în locații, până la măsurile de igienizare și dezinfectare, dar și instruirea și echiparea personalului. Experții în siguranță au inspectat personal respectarea normelor, după ce s-au deplasat fizic la fiecare magazin și depozit.

La METRO ești în siguranță! Ne preocupă constant siguranța si sanatatea ta, dar și bunul mers al afacerii tale. De aceea, căutăm soluții și îți oferim servicii de cel mai înalt nivel și produse dedicate nevoilor tale. Rămânem partenerul tău de încredere!

 

Susținem afacerile independente!

Echipa METRO