Despre METRO Magazin Online

METRO Cash & Carry este acum la dispozitia ta, la numai un clic distanta!

Iti oferim o modalitate de a comanda din confortul propriului birou. Gama noastra acopera aproximativ 6500 de produse necesare functionarii perfecte a oricarei afaceri profesioniste.

De la hartie de copiator si alte produse de papetarie, laptopuri, IPad-uri, imprimante si produse pentru curatenie, pana la cafetiere, racoritoare, cafea si alte produse pentru protocol, puteti comanda orice, la orice ora, economisind timp. Veti primi comanda in cel mai scurt timp, oriunde in Romania.

Nevoile clientului nostru sunt pe primul plan. Prin urmare, am decis sa facem acest pas in intampinarea ta, aducandu-ti si mai aproape experienta, corectitudinea si profesionalismul METRO, combinate cu viteza si flexibilitatea mediului online.

Studiaza pe indelete, compara si alege tot ce iti trebuie din gama noastra foarte variata de produse, plaseaza comanda si totul iti va fi livrat la usa.Oriunde ai fi in tara, comanda va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil!

Cum comanzi

Magazinul virtual METRO Magazin Online este solutia cea mai usoara de a cumpara produsele companiei usor, eficient si rapid. 

In acest magazin virtual pot achizitiona doar persoanele juridice, iar facturile sunt emise doar catre persoane juridice.

Atentie! Comenzile finalizate vor fi procesate doar în urma confirmarii telefonice sau prin email din partea departamentului Suport Clienti.

Pentru a putea face o comanda pe siteul nostru, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

a.   Comanda online

Adaugarea produselor in cos

- Folositi meniurile de navigare pentru a putea ajunge la categoria de produse dorita, puteti sorta produsele in fuctie de disponibilitatea acestora, de pret sau dupa timpul de livrare al acestora. Puteti totodata sa folositi si functia de cautare pentru a gasi produsul dorit.

- Pentru a adauga un produs in cosul de cumparaturi se va face click pe pictograma din dreptul acestuia, a carei reprezentare este imaginea unui cos de cumparaturi

- Daca doriti sa cumparati si alte produse se va selecta optiunea “Continua cumparaturile” de unde mai apoi veti putea adauga si alte produse.

 Finalizare comanda

- Dupa ce ati adaugat produsele dorite in cos, pasul urmator il reprezinta finalizarea comenzii prin realizarea unui click in dreapta paginii pe butonul “Vezi cos cumparaturi”.

- In urma acestei actiuni se va deschide cosul dumneavoastra de cumparaturi unde se vor gasi informatiile despre produsele selectate de dumneavoastra unde se mai pot face diferite ajustari privind cantitatea produselor.

- Pasul urmator pentru a merge mai departe este apasarea butonului de jos “Urmatorul pas” 

Alegerea adresei si a modalitatilor de livrare

- Acest pas este reprezentat de modalitatile de livrare si adresa unde doriti sa ajunga produsele

- Inainte de a merge mai departe verificati adresele de livrare si de facturare prezentate la aceasta sectiune pentru a nu exista diferite greseli sau neconcordante.

- Daca doriti ca livrarea sa se faca la o alta adresa se ca face click pe butonul “Administrare Adresa” > “Adaugare adresa noua“ si veti completa destinatia dorita pentru comenzile pe METRO Magazin Online

- Selectarea adresei dorite se va face din lista de adrese aflata deasupra butonului de “Administrare adresa“

- Click pe butonul “Pasul Urmator” pentru a merge mai departe

 Alegerea modalitatii de plata

- In acest moment pas se va face alegerea modalitatii de plata, plata ramburs la sosirea coletului sau plata prin card online, dupa realizarea selectiei privind felul in care se va face plata se va trimite comanda prin realizarea unui click pe butonul “Urmatorul pas”

 Confirmarea Comenzii

- In acest moment veti fi anuntat ca inregistrarea comenzii dumneavoastra a fost facuta si va fi procesata

- Va vom trimite notificari prin e-mail pe adresa folosita la inregistrare pentru confirmarea primirii comenzilor si a diferitelor informatii ce tin de calitatea de client METRO. 

b. Comanda telefonica

·     Apelati numarul nostru de Call Center 0374 11 55 55 de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00-18:00

·     Alegeti produsele pe care doriti sa le achizitionati

·     Comunicati produsele dorite sau codul acestora operatorului nostru

·     Operatorii nostrii vor prelua comanda dumneavoastra si in scurt timp veti fi anuntat in privinta stadiului in care se afla

 

Cum platesti

In acest moment compania METRO Cash&Carry accepta doua modalitati de plata:

·         Plata ramburs la livrarea produselor in baza facturii atasate coletului, contravaloarea achitandu-se in numerar

·         Plata cu card de credit online, prin intermediul aplicatiei siteului

- Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina

- Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, METRO Cash&Carry, foloseste Banca Comerciala Romana

         Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra .

         Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele detinute de Banca Comerciala Romana, prin intermediul http://www.euplatesc.ro

         METRO Cash&Carry nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

·         Orice comanda beneficiaza de LIVRARE GRATUITA*, pentru comenzi mai mari de 90 RON, pe intreg teritoriul Romaniei indiferent de modalitatea de plata aleasa si fara a impune o limita minima pentru valoarea comenzii.

·     • Majoritatea produselor sunt pe stoc, apar disponibile si sunt livrate clientului in urmatoarea zi lucratoare din momentul validarii comenzii.
• Produsele care sunt in depozitul nostru central apar disponibile si vor fi livrate in termenul mentionat la Livrare (2-7 zile lucratoare).
• Pentru produsele care nu apar disponibile, va rugam sa alegeti un produs similar din lista de recomandari sau contactati Call Center pentru mai multe informatii
• Livrarea este posibila si in zilele de sambata. Clientul are obligatia de a mentiona acest lucru in observatiile din pasul de confirmare a comenzii si telefonic catre operatorul care valideaza comanda.

·         Dupa confirmarea comenzii pe webshop, veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri care va valida comanda si va stabili cu dumneavoastra detaliile legate de livrare.

·         Livrarea comenzilor plasate pe site pana la ora 15:00 se realizeaza a doua zi lucratoare.

·         *In conditii de forta majora ce impiedica livrarea (fenomene naturale si meteo deosebite, cutremur, inundatii, calamitati sau situatii asimilate fortei majore, interdictii legale sau situatii ce nu depind nemijlocit de magazinul METRO Magazin Online) veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri pentru confirmarea zilei de livrare.

·         In cazul comenzilor plasate in ziua de vineri dupa ora 15:00 si in weekend, livrarea se va face in a doua zi lucratoare a saptamanii urmatoare.

Livrarea comenzilor cu greutate mai mica de 100kg si volum mai mic de 1mc se efectueaza prin intermediul firmei de curierat partenera METRO. Puteti alege destinatia, la birou, acasa sau o alta adresa mentionata, fara niciun cost suplimentar.

Livrarea comenzilor cu o masă mai mare de 200kg sau cu volum mai mare de 1mc (mobila, electrocasnice mari, marfa palet) se va face in termen maxim de 7 zile lucratoare, dupa validarea comenzii de catre operatorii Call Center. Livrarea se va efectua printr-o firma specializata de transport in urma unei programari.

·     Din dorinta de a oferi clientilor METRO serviciul convenabil de livrare pentru magazinul online, vom confirma comenzile cu o pondere a produselor din categoria bauturi de maxim jumatate din valoarea totala a facturii.
La plasarea unei comenzi care nu se incadreaza in oferta de mai sus, departamentul de Suport Clienti vă va contacta telefonic si va oferi una dintre urmatoarele solutii: 
- Cresterea valorii celorlalte produse din cosul de cumparaturi
- Scaderea ponderii produselor din categoria bauturi

·    Va putem ajuta cu plasarea comenzii si pentru produse care nu sunt pe stoc sau care nu sunt disponibile pe webshop. Aceste produse au conditii de plata si livrare speciale. Va rugam sa contactati Call Center pentru detalii.


La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si prezenta facturii fiscale. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea si continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare impreuna cu curierul. In cazuri severe se poate refuza integral primirea si plata coletului.

·     Produsele sunt ambalate in cutii de carton speciale, sigilate si asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

 

Garantii si retur

         A. Procedura de returnare a produselor:

         - Pentru orice returnare a produselor va rugam sa contactati serviciul Call Center la 0374 11 55 55 sau la magazinonline@metro.ro;

         Returnarea produselor este acceptata daca va aflati in urmatoarele situatii:

         1. Produsele nealimentare pot fi returnate in termen de 10 zile de la primirea coletului, nicio justificare nefiind necesara*

         - Costurile de retur vor fi suportate de catre client

         *Categoriile de produse ce nu pot fi returnate decat sigilate si neutilizate:
- Consumabile;
- Licente software;
- Produse cosmetice si de ingrijire personala;
- Filme DVD;
- Electrocasnice Mari (hote, aragazuri, masini de spalat, aparate frigorifice);
- Imprimante si multifunctionale ale caror consumabile au fost desigilate si folosite;
- Electrocasnice Mici (aspirator, espressor, fier de calcat, robot de bucatarie, storcator fructe etc).

         2. Produsul nu este conform specificatiilor sau prezinta vicii ascunse:

         - Daca produsul pe care l-ati comandat nu este conform specificatiilor sau prezinta vicii ascunse puteti solicita returnarea lui cu rambursare integrala sau inlocuirea cu un alt produs cu rambursare partiala sau facturare cu diferenta in cazul unui produs mai scump.

         - Costurile de retur vor fi suportate de catre METRO Magazin Online.

         3. Comanda v-a fost livrata gresit:

         - in cazul in care produsele livrate nu sunt cele comandate de dumneavoastra va rugam sa ne contactati imediat pentru a putea inlocui produsele primite cu cele corecte;

         - Costurile de retur vor fi suportate de catre METRO Magazin Online.

         4. Produse ce nu functioneaza in primele 24 ore de la receptionarea coletului;

         - In cazul in care unul din produsele nu functioneaza in primele 24 ore de la receptia coletului va rugam sa ne contactati pentru inlocuirea produsului.

         - Costurile de retur vor fi suportate de catre METRO Magazin Online

         B. Conditii Retur:

         - Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

         - Daca sunt deteriorari vizibile ale coletului in momentul livrarii prin curier, va rugam sa refuzati acceptarea coletului;

         - Articolele alimentare nu pot fi returnate, conform legii.

         Ordonanta Guvernului 130/2000, Art. 12. - Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11

         (1) returnarea produselor nu se aplica in cazul vanzarii de produse alimentare, de bauturi sau de produse de uz curent utilizate in gospodarie, livrate de catre comerciant la domiciliul, resedinta sau la locul de munca al consumatorului.

         - Rambursarea valorii produselor returnate va fii efectuata in cel mult 30 zile de la data efectuarii returului.

         - Produsele pot fi returnate

          in orice magazin METRO Cash&Carry din Romania (harta magazine METRO)
 prin curierul partener METRO (prin intermediul caruia ati primit comanda)

         Va rugam sa contactati departamentul Call Center pentru o mai eficienta solutionare a cererii de retur la la 0374 11 55 55 sau magazinonline@metro.ro

 

 Continua spre magazin
Ajutor

Ai nevoie de asistenta ?