Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Te așteptăm în echipa METRO!

Cariere


Posturi disponibile

Alege postul potrivit profilului tău

Aplică


Aplicație spontană

Aplică la METROMETRO Potentials  -  Program International Management

Cariera ta în management începe aici!

Află mai multe

METRO Management Trainee Program

Un program de 2 ani care te ajută să te pregătești pentru un post de conducere!

Află mai multe

METRO School of Commerce - Internship

Internship plătit, program flexibil, atmosferă cool.

Află mai multe


METRO Cash & Carry România susține dezvoltarea tinerilor prin intermediul proiectului educațional Scoala de Carte și Meserii

 

METRO Cash & Carry România s-a alăturat proiectului educațional Școala de Carte și Meserii. Alături de Camera de Comerț Româno-Germană, METRO ajută tinerii să se lanseze în carieră și să devină profesioniști în domeniul comerțului.

Școala de Carte și Meserii este un program educațional de formare care se adresează absolvenților de școală primară și care are la bază sistemul de învățământ dual (de tipul learning by doing). Acesta se desfășoară pe o perioadă de 3 ani și îmbină module teoretice și practice într-o programă inovatoare. Durata modulelor practice crește treptat de la 20% din programă în clasa a IX-a, până la 72% din programa în clasa a XI-a.

În acest an școlar, 26 elevi din București, Brașov, Sibiu, Constanța și Timișoara efectuează practică în magazinele METRO Cash & Carry România, urmând ca, anul școlar viitor, METRO să-și deschidă porțile și pentru elevii din alte orașe în care acesta este activ.

Mai multe detalii găsești pe www.scoaladecartesimeserii.roMETRO este liderul comerțului cu ridicata la scară mondială. Compania operează în 35 de țări și numără peste 150.000 de angajați la nivel mondial. În anul financiar 2017/2018, METRO a înregistrat vânzări de 36.5 miliarde €. METRO oferă soluții personalizate pentru a satisface nevoile celor 24 milioane de clienți profesioniști atât din industria HoReCa, cât și din comerțul tradițional. Totodată, METRO stabilește noi standarde pentru viitor: orientare către client, soluții digitale și modele sustenabile de afaceri. Compania sprijină competitivitatea antreprenorilor și a afacerilor independente prin intermediul soluțiilor digitale și a serviciilor de livrare și contribuie la diversitatea culturală în domeniul comerțului cu amănuntul și ospitalității. Informații suplimentare pe: www.metroag.de.

 

METRO Cash & Carry România a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuție, în București. Distribuția națională a magazinelor METRO România este următoarea: 5 centre în București, câte 2 centre în Brașov, Constanța, Timișoara și câte un centru în fiecare din următoarele orașe: Cluj, Bacău, Iași, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galați, Ploiești, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureș, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamț, Buzău, Târgoviște și Turda. Informații suplimentare pe: www.metro.ro