Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Te așteptăm în echipa METRO!

Cariere

Posturi  disponibile

Alege postul potrivit profilului tău!

METRO Potentials  -  Program International Management

Cariera ta in management începe aici!

METRO School of Commerce - Internship

Internship plătit, program flexibil, atmosferă cool.


METRO Management Trainee Program

Un program de 2 ani care te ajuta sa te pregatesti pentru un post de conducere!

Afla mai multe despre program!

Completeaza formularul de mai jos sau trimite-ne direct CV-ul tau la resurseumane@metro.ro si vei fi adaugat automat in baza de date a departamentului nostru de Resurse Umane.


Use this property to display a short description or any instructions, notes, or guidelines that the visitor should read when filling out the form. This will appear directly below the form name.
*
*
*
*
*
Vezi notificare.
 
Captcha

 
*


METRO
este liderul comerţului cu ridicata la scară mondială. Compania operează în 35 de țări și numără peste 150.000 de angajaţi la nivel mondial. În anul financiar 2015/2016, METRO a înregistrat vânzări de aprox. 37 miliarde €. Compania oferă soluții personalizate pentru a satisface nevoile clienților săi atât la nivel regional, cât și la nivel internațional. Bazându-se pe forţa diviziilor sale de vânzări METRO/MAKRO Cash & Carry și Real, precum și pe serviciile de livrare și inițiativele de digitalizare METRO stabilește standarde pentru viitor: orientare către client, soluții digitale și modele sustenabile de afaceri. Informaţii suplimentare pe: www.metroag.de.

 

METRO Cash & Carry România a fost lansată oficial în România în luna octombrie a anului 1996, prin deschiderea primului centru de distribuţie, în Bucureşti. Distribuţia naţională a magazinelor METRO România este următoarea: 5 centre în Bucureşti, câte 2 centre în Braşov, Constanţa, Timişoara şi câte un centru în fiecare din următoarele oraşe: Cluj, Bacău, Iaşi, Craiova, Baia Mare, Pitești, Galaţi, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Suceava, Tg. Mureş, Arad, Deva, Satu Mare, Piatra Neamţ, Buzău, Târgovişte şi Turda. Informaţii suplimentare pe: www.metro.ro