Sfaturi pentru un meniu de preparate și băuturi pentru sezonul de vară
Adaptarea meniului de băuturi și preparate pentru vară, îți poate aduce beneficii semnificative și un număr mare de clienți în restaurantul. De la ingrediente proaspete și de sezon, băuturi reci, la preparate și deserturi răcoritoare, utilizând sfaturile de mai jos, vei putea oferi o experiență culinară adaptată pentru anotimpul de vară.
Cum să calculezi valorile nutriționale ale preparatelor din restaurantul tău
Guvernul României a emis la data de 21 septembrie 2022 Ordinul 201/2022, care impune tuturor unităților care comercializează produse alimentare (restaurante, cafenele, baruri, ceainării, fast-food-uri, unități de catering și organizare de evenimente) să afișeze valorile nutriționale ale produselor comercializate, în meniurile lor.
Industria Horeca este în continuă evoluție, astfel este necesar să cunoaștem schimbările din piață și să adaptăm serviciile la nevoile clienților. De la meniuri sănătoase, la pachete personalizate și preparate vegetariene și vegane, ți-am pregătit o listă completă cu cele mai relevante tendințe din 2023 pentru industria horeca.
Domeniul ospitalității a cunoscut o evoluție semnificativă în ultimul timp, atât din punct de vedere al comenzilor cât și din punct de vedere al satisfacției clienților. Motivul principal este utilizarea frecventă a soluțiilor digitale precum comenzi online, oferte și promoții personalizate și plata online cu cardul.