conserve-668x267

Este sezonul conservelor. Ce produse să ai la raft pentru clienți

Toamna se apropie cu pași repezi, iar tu trebuie să te asiguri că din magazinul tău nu lipsesc cele necesare preparării nelipsitelor conserve pentru anotimpul rece.

Fie că vorbim despre borcane aromate cu murături, zacuscă, bulion sau dulceață, important este să le oferi clienților tăi produse menite să-i ajute să completeze cămara proprie așa cum își doresc. Ei vor aprecia pregătirea și profesionalismul de care dai dovadă, iar afacerea ta va înflori.

Așadar, dacă deții un magazin sau un supermarket, ți-am pregătit o listă care te va ajuta în procesul de aprovizionare din perioada următoare:

 

 1. Capace, sticle, butoiașe și borcane – Absolut necesare oricărei gospodine care dorește să conserve pentru anotimpul rece fructele și legumele din grădina proprie. Asigură-te că le pui la dispoziție în diferite dimensiuni și forme pentru a răspunde cât mai multor nevoi.

   

 2. Sare – Important este să existe la tine în magazin sare grunjoasă, foarte căutată în această perioadă. Nu uita să optezi și pentru varianta fără iod pentru că ajută la prepararea unor murături care rezistă mai multă vreme.

   

   

 3. Condimente și arome – Creativitatea nu cunoaște limite nici măcar atunci când vine vorba de condimentarea diferitelor tipuri de conserve. Oferă-le clienților tăi posibilitatea de a alege după bunul plac condimentele preferate și aprovizionează-te cu piper (boabe și măcinat), oregano, boabe de muștar, chimen, cimbru, boia, frunze de dafin, vișin și țelină ș.a.m.d.

   

 4. Îndulcitori – Fă-ți provizii serioase în acest sens. Vei fi surprins cât de repede se golesc rafturile cu zahăr, de exemplu. Încearcă, pe lângă produsul ambalat, să oferi și varianta vrac pentru cei care au nevoi mai mari. De asemenea, nu uita de alternative, cum ar fi mierea, pe care multe persoane o preferă ca înlocuitor.

   

   

 5. Oțet – Gustul intens acrișor al gogoșarilor, conopidei sau al castraveciorilor nu ar mai fi la fel fără oțet. Adaugă-l la raft și nu uita să refaci constant stocul.

   

 6. Ceapă și usturoi – Pentru cei care vor să dea un plus de aromă murăturilor, ceapa și usturoiul sunt nelipsite din borcane. Este bine să ai provizii cu acestea în magazin pentru că micile detalii fac într-adevăr diferența dintre un client mulțumit că poate pleca acasă cu tot ce îi trebuie în coș și unul obosit că trebuie să continue căutările în altă parte.

   

   

 7. Verdețuri – Fie că vorbim de hrean, mărar, pătrunjel sau leuștean, nu uita să-ți aprovizionezi magazinul în fiecare zi cu verdețuri pentru că sunt produse perisabile și este bine să fie proaspete atunci când sunt expuse la raft. Clienții tăi cu siguranță vor aprecia atenția pe care o acorzi calității.

   

 8. Accesorii utile – În prepararea conservelor pentru toamnă, nu sunt necesare doar ingredientele și recipientele pentru depozitarea acestora, ci și o serie de instrumente care fac munca mai ușoară și mai plăcută. Printre ele se numără: cuțite, tocătoare, dar și aparate de curățat și mărunțit legume. Dacă magazinul tău vinde și asemenea produse, e important să verifici stocurile, iar dacă este nevoie, să le actualizezi.

 

Sperăm că lista de mai sus îți va fi de folos, iar clienții magazinului tău vor găsi în această perioadă toate produsele de care au nevoie pentru prepararea celor mai bune conserve.

 


Cum să revinzi mai ușor – Scurt ghid

Poate că nu întotdeauna planul unei afaceri decurge așa cum este stabilit, dar este important să ai o abordare potrivită în funcție de modul în care aceasta evoluează. Iar o strategie de revânzare bine pusă la punct poate contribui semnificativ la modul în care reușești să atingi rezultatele dorite. Este esențial ca întotdeauna să ai și un plan B, indiferent de cât de promițător pare planul tău de afacere.

Revanzatori

5 sfaturi pentru a crește profitul magazinului tău

Cu siguranță nu s-a inventat încă o rețetă care să garanteze succesul unui magazin, însă dacă deții un astfel de business inevitabil ți-ai pus această întrebare: „Cum poți să evoluezi și să îți crești profitul în condițiile concurenței acerbe de pe piață?”

Revanzatori

5 idei despre cum să fii un Smart Reseller

Pentru ca o afacere să aibă succes e important ca tot timpul să știi cum să adaptezi ofertele conform cererilor și nevoilor clienților tăi.

Revanzatori