supa_ceapa_668x267

Supă de ceapă

Ingrediente 4 porții:

 • 12 cepe mari
 • 30 g unt METRO Chef
 • 20 g brânză Ceddar
 • 4 felii pâine baghetă
 • 2 l supă limpede de vită, caldă
 • 1 linguriță de cimbru sau oregano uscat METRO Chef
 • 2 linguri de ulei de măsline METRO Chef
 • Sare și piper măcinat METRO Chef, după gust

 

Mod de preparare:

 1. Curățați cepele, apoi tăiați-le peștișori. Încălziți untul și 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie, pe foc mediu. Adăugați trei sferturi și cantitatea de ceapă și cimbru, acoperiți și lăsați să se pătrundă 30 de minute, amestecând din când în când, fără să lăsați să se coloreze. Sărați și piperați după gust.
 2. În altă tigaie încingeți 1 lingură de ulei de măsline și căliți ceapa care a rămas, timp de 15 minute amestecând, apoi turnați supa limpede foarte caldă. Lăsați să fiarbă foarte încet timp de 15 minute. Potriviți asezonarea și strecurați.
 3. În acest timp radeți brânza pe răzătoarea mare. Tăiați feliile de pâine în două și rumeniți-le. Repartizați brânza pe pâine, apoi puneți feliile sub grătarul cuptorului ca să se topească brânza, timp de 2-3 minute. Turnați piureul de ceapă în boluri mici, acoperiți cu supă și serviți cu felia de pâine plutind la suprafața supei.

 


Șalăul - o aromă intensă din apele dulci

În unele țări, a fost dintotdeauna popular, în altele a fost descoperit recent, devenind peștele momentului: este vorba de șalău. Există motive întemeiate care explică faptul că a devenit din ce în ce mai popular printre bucătari și gurmanzi: acest pește de apă dulce, gustos și ușor de pregătit, are un număr impresionant de calități care îl fac să fie foarte ușor de gătit.

peste Ultrafresh

Cum a fost la masterclass-ul de pizza susținut de Fabio Cristiano la Academia de Gastronomie

Ne face plăcere să vă anunțăm că, împreună cu partenerul nostru ANTIMO CAPUTO, am organizat săptămâna trecută, în cadrul Academiei de Gastronomie Militari, un masterclass de pizza susținut de faimosul pizzaiolo FABIO CRISTIANO, brand ambassador CAPUTO.,

Profesional Restaurant

Peștii plați - delicioase ciudățenii ale naturii

Arată ca niște ciudățenii ale naturii și oferă gurmanzilor o experiență specială: prin aromele fine, peștii plați cum ar fi cambula, calcanul și Limba-de-mare aduc un plus de valoare oricărui meniu.

Pește Ultrafresh