vita picanta

Vită picantă cu tăiței

Ingrediente

antricot de vită Metro Chef 1 kg.

legume chinezești Metro Chef 1 kg.

ulei floarea soarelui Metro Chef 100 ml.

ulei de susan 50 ml.

ghimbir 50 gr.

usturoi 20 gr.

ceapă verde 50 gr.

ardei iute 30 gr.

sos soia 300 ml.

sos de stridii 300 ml.

tăiței de orez 400 gr.

amidon alimentar 20 gr.

Mod de preparare

Într-o tigaie wok se încinge uleiul, se gătește carnea de vită tocată aproximativ 7-8 minute, la foc potrivit. Se adaugă usturoiul și ghimbirul tocate mărunt. Tăițeii de orez se fierb timp de 2-3 minute, se scurg. În apa clocotită se blansează legumele chinezești aproximativ 1 minut, apoi se scot în apa cu gheață, după care se scurg bine. Amidonul se dizolvă în 100 ml, apă rece. Separat, legumele chinezești se sotează în tigai wok. Carnea de vită cu uleiul de susan se amestecă cu sosurile, amidonul și ardeiul iute tăiat julien și se gătesc aproximativ 2 minute, apoi adăugăm tăițeii de orez. Pentru servire se adaugă ceapa verde tăiată julien și se acompaniază cu legumele chinezești.

 

 


Cum a fost la masterclass-ul de pizza susținut de Fabio Cristiano la Academia de Gastronomie

Ne face plăcere să vă anunțăm că, împreună cu partenerul nostru ANTIMO CAPUTO, am organizat săptămâna trecută, în cadrul Academiei de Gastronomie Militari, un masterclass de pizza susținut de faimosul pizzaiolo FABIO CRISTIANO, brand ambassador CAPUTO.,

Profesional Restaurant

Aromatic și decorativ, un plus de gust în rețetele de primăvară

Ierburile proaspete îmbunătățesc atât gustul cât și aspectul rețetelor de primăvară de pretutindeni. Fie că este vorba de pătrunjel pe cartofi sau de arpagic în omletă, când sunt în cantitățile corecte, acestea le dau chiar și celor mai simple mâncăruri acel ceva în plus care este important.

Restaurant Fructe si legume

Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant