668x267-escalop

Escalop de vită normand

Ingrediente

pulpă de mânzat fără os 220 g

smântână 50 ml

unt 15 g

mere verzi 160 g

rachiu de mere Calvados 50 ml

cipuerci 60 g

sare, piper după gust

Mod de preparare

Se taie nuca de vițel, se condimentează și se gătește la tigaie împreună cu mere sotate în unt. Se flambează cu Calvados. Se adaugă smântâna și ciupercile, se reduce sosul și se servește.


Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant

Prăjitură Cerisier

Prăjitura Cerisier este un desert destul de des întâlnit în meniurile restaurantelor. Dacă încă nu știi rețeta, noi ți-o prezentăm aici.

Restaurant Desert

File de porc glazurat

Îți propunem o rețetă cu carne de porc pe care cu siguranță o vei prelua în meniul restaurantului tău.

Restaurant