antricot

Antricot de vita servit cu creveti si fasole verde

Ingrediente

  • antricot de vită METRO Chef 2000 g
  • creveţi decorticaţi METRO Chef 1000 g
  • fasole verde METRO Chef 1000 g
  • lamâi 500 g
  • ceapă albă 50 g
  • usturoi 20 g
  • unt METRO Chef 150 g
  • ulei de măsline METRO Chef 150 ml
  • sare METRO Chef 30 g
  • piper negru METRO Chef 1 g

 

Mod de preparare:

  1. Creveţii se asezonează într-un vas cu ulei de măsline, suc de lămâie, sare şi piper.
  2. Vasul se acoperă cu folie si se introduce în frigider pentru aproximativ 30 de minute.
  3. Feliile de antricot se gătesc la grătar, timp de aproximativ 7 - 8 minute,se întorc pe grătar şi se continuă gaăirea pentru aproximativ 5 – 6 minute.
  4. Este recomandat ca pentru servire, antricotul de vită să aibă temperatura de gătire la interior, de 58 grade celsius (astfel carnea este suculenta şi nu işi pierde din caracteristici).
  5. Când antricotul este gătit, se transfera într-un vas şi se acoperă cu folie de aluminiu.
  6. Într-o tigaie se sotează fasolea verde cu unt şi ceapă. Se asezonează cu sare şi piper.
  7. Creveţii se gătesc la grătar pentru aproximativ 2 minute, se întorc şi se continuă gătirea pentru încă aproximativ 2 – 3 minute. Lângă creveţi, pe farfurie, se servesc sferturi de lămâie.
  8. Pentru decor se pot folosi crenguţe de rozmarin şi sferturi de roşii cherry.

Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant

Escalop de vită normand

Escalopul este de obicei făcut din mușchi de vită fiert, modul de preparare variind. Escalopul de vită normand este o rețetă inspirată din bucătăria franțuzească. Iată cum se prepară!

Restaurant

Prăjitură Cerisier

Prăjitura Cerisier este un desert destul de des întâlnit în meniurile restaurantelor. Dacă încă nu știi rețeta, noi ți-o prezentăm aici.

Restaurant Desert