antricot

Antricot de vita servit cu creveti si fasole verde

Ingrediente

  • antricot de vită METRO Chef 2000 g
  • creveţi decorticaţi METRO Chef 1000 g
  • fasole verde METRO Chef 1000 g
  • lamâi 500 g
  • ceapă albă 50 g
  • usturoi 20 g
  • unt METRO Chef 150 g
  • ulei de măsline METRO Chef 150 ml
  • sare METRO Chef 30 g
  • piper negru METRO Chef 1 g

 

Mod de preparare:

  1. Creveţii se asezonează într-un vas cu ulei de măsline, suc de lămâie, sare şi piper.
  2. Vasul se acoperă cu folie si se introduce în frigider pentru aproximativ 30 de minute.
  3. Feliile de antricot se gătesc la grătar, timp de aproximativ 7 - 8 minute,se întorc pe grătar şi se continuă gaăirea pentru aproximativ 5 – 6 minute.
  4. Este recomandat ca pentru servire, antricotul de vită să aibă temperatura de gătire la interior, de 58 grade celsius (astfel carnea este suculenta şi nu işi pierde din caracteristici).
  5. Când antricotul este gătit, se transfera într-un vas şi se acoperă cu folie de aluminiu.
  6. Într-o tigaie se sotează fasolea verde cu unt şi ceapă. Se asezonează cu sare şi piper.
  7. Creveţii se gătesc la grătar pentru aproximativ 2 minute, se întorc şi se continuă gătirea pentru încă aproximativ 2 – 3 minute. Lângă creveţi, pe farfurie, se servesc sferturi de lămâie.
  8. Pentru decor se pot folosi crenguţe de rozmarin şi sferturi de roşii cherry.

Cum a fost la masterclass-ul de pizza susținut de Fabio Cristiano la Academia de Gastronomie

Ne face plăcere să vă anunțăm că, împreună cu partenerul nostru ANTIMO CAPUTO, am organizat săptămâna trecută, în cadrul Academiei de Gastronomie Militari, un masterclass de pizza susținut de faimosul pizzaiolo FABIO CRISTIANO, brand ambassador CAPUTO.,

Profesional Restaurant

Aromatic și decorativ, un plus de gust în rețetele de primăvară

Ierburile proaspete îmbunătățesc atât gustul cât și aspectul rețetelor de primăvară de pretutindeni. Fie că este vorba de pătrunjel pe cartofi sau de arpagic în omletă, când sunt în cantitățile corecte, acestea le dau chiar și celor mai simple mâncăruri acel ceva în plus care este important.

Restaurant Fructe si legume

Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant