reteta burger

Burger vită

Ingrediente 10 porții

antricot vită Metro Chef 1.5 kg

bacon fără șorici Metro Chef 400 gr.

chiflă burger Metro Chef 10 buc.

salată iceberg 200 gr.

roșii 300 gr.

sos de maioneză Metro Chef 300 ml

muștar Metro Chef 300 ml

ketchup Metro Chef 550 ml

unt Metro Chef 100 gr.

ouă metro Chef 10 buc.

cartofi congelați Metro Chef 1.5 gr.

sare fină Metro Chef 40 gr.

piper negru măcinat Metro Chef 2 gr.

Mod de preparare

Într-un vas se amestecă carnea de vită (tocată), 250 gr.ketchup, sare și piper. Se formează 10 burgeri care se lasă la frigider timp de aproximativ 1 oră.  Chiflele se ung cu unt. Roșiile se spală, se feliază rondele. Salata se spală, se scurge bine de apă și se taie în sfert. Pe frunzele de salată se pun feliile de roșii. Burgerii se gătesc pe grătar timp de aproximativ 3 - 4 minute pe fiecare parte. Chiflele se încălzesc la salamandră sau pe grătar. Ouăle și feliile de bacon se gătesc pe grătar. Pe chifla de burger se pune carnea, baconul și salata. Se servește cu cartofi prăjiți, muștar și ketchup.

 

 


Cum a fost la masterclass-ul de pizza susținut de Fabio Cristiano la Academia de Gastronomie

Ne face plăcere să vă anunțăm că, împreună cu partenerul nostru ANTIMO CAPUTO, am organizat săptămâna trecută, în cadrul Academiei de Gastronomie Militari, un masterclass de pizza susținut de faimosul pizzaiolo FABIO CRISTIANO, brand ambassador CAPUTO.,

Profesional Restaurant

Aromatic și decorativ, un plus de gust în rețetele de primăvară

Ierburile proaspete îmbunătățesc atât gustul cât și aspectul rețetelor de primăvară de pretutindeni. Fie că este vorba de pătrunjel pe cartofi sau de arpagic în omletă, când sunt în cantitățile corecte, acestea le dau chiar și celor mai simple mâncăruri acel ceva în plus care este important.

Restaurant Fructe si legume

Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant