muschi-porc-wellington-668x267px

Mușchiuleț de porc Wellington


Ingrediente (4 persoane):

  • mușchiuleț de porc 880 g
  • ciuperci 500 g
  • aluat foietaj 500 g
  • smântână lichidă 100 ml
  • ulei 30 ml
  • clătite sărate 2 buc.
  • ceapă 30 g
  • ou 2 buc.
  • sare, piper după gust

Mod de preparare:

  1. Mușchiulețul de porc se condimentează cu sare și piper și se colorează în tigaia cu uleiul încins timp de 5 minute după care îl introducem la cuptor timp de 10 minute la temperatura de 170ºC.

  2. Separat realizăm o cremă de ciuperci din: cuperci tocate, ceapă sotată în ulei și reduse cu smântână, sare și piper. Mușchiulețul de porc și crema de ciuperci se răcesc.

  3.  Aluatul foietaj se întinde într-o foaie dreptunghiulară cu grosime de 8 mm, peste care se așează clătitele. Peste clătite se adaugă crema de ciuperci, mușchiulețul de porc și se ruleaza în aluatul de foietaj. Se lipesc marginile ruloului, acesta se pune într-o tavă, se unge cu ou și se introduce la cuptor timp de 25 minute la temperatura de 195ºC.


Prepararea cărnii de porc

Bucățile mari de carne de porc pot fi gătite în nenumărate feluri. Fripturile de porc suculente impresionează prin gustul intens si textură, iar partea cu inserții de grăsime are cea mai bună savoare atunci când este gătită în cuptor.

Mușchiuleț de porc preparate traditionale Ultrafresh

Delectare ușoară într-o crustă crocantă

Cei care doresc să servească o carne la grătar nu se vor gândi, probabil, la pui în primul rând. Cu toate acestea, gustul cărnii de pui la grătar este unul cu totul special, dacă acesta este pregătit ca la carte. Fie că este doar o pulpă, fie o carcasă întreagă, puiul poate fi preparat la foc în multe variante – atât timp cât carnea slabă și ușoară se prepară lent.

Ultrafresh

Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant