668X267_File_Porc_Zuchini

File de porc în crustă de bacon servit cu spaghete de zucchini şi sos de muştar Dijon

Ingrediente:

  • 2.5 kg file de porc
  • 400 gr bacon fără şorici Metro Chef
  • 400 ml sos demi glace
  • 40 gr făina
  • 100 gr muştar Dijon
  • 200 gr unt Metro Chef
  • 2.5 kg Zucchini
  • 20 gr usturoi
  • 10 gr cimbrişor Metro Chef
  • 40 gr sare Horeca Select
  • 3 gr piper negru Metro Chef

Mod de preparare:

  1. Fileul de porc se fasonează şi se asezonează. Pe folie alimentară se vor aşeza feliile de bacon, apoi fileul de porc şi se rulează strâns. Se transferă în pungă de vid, se închide ermetic şi se găteşte în sous vide timp de 6 ore, temperatura la 60 grade Celsius.
  2. Când fileul de porc este gătit, punga se pune în apă cu gheaţă pentru câteva minute. Se scoate fileul din pungă şi se şterge uşor cu hârtie absorbantă.
  3. Într-o tigaie antiaderentă se încălzeşte 100 gr. de unt, se colorează (rumeneşte) fileul în unt pe toate părţile, pentru câteva minute. Carnea se transferă pe tocător.
  4. În grăsimea rămasă în tigaie se adaugă făina şi se găteşte timp de 1-2 minute. Se adaugă apoi muştarul şi sosul demi glace. Sosul se amestecă uşor şi se dă în clocot, se încorporează cuburile de unt şi se opreşte gătirea.
  5. Zucchini se spală şi se trec prin mandolină pentru a forma spaghetele de zucchini. Dovleceii se sotează apoi în unt, alături de usturoi şi cimbrişor.

Din adâncimile mării, proaspete pe grătar: fructele de mare

Din adâncimile mării, proaspete pe grătar: fructele de mare se numără printre cele mai delicioase gustări care aduc un plus de varietate meniului pentru grătar și contrabalansează delicat cele mai grele mâncăruri.

Fructe de mare

Delicii proaspăt stoarse - sucuri de fructe și de legume

Sucul este bun - proaspăt stors este și mai bun! Nu doar că are un gust extraordinar dacă este proaspăt, dar oferă și posibilitatea de a servi invitaților creații surprinzătoare.

Faimos la nivel internațional: cele mai fascinante tendințe în BBQ pentru profesioniști

Bucătăria BBQ urmează ultimele tendințe și în acest sezon. Punctul de atracție al anului: preparate chebap cu arome orientale și asiatice și tendința de a mânca verde, legume prăjite în fiecare mod posibil. Încearcă și tu această combinație de preparate noi și clasice, pregătite pe diferite tipuri de grătare, care cu siguranță îi vor uimi pe toți clienții!