miel

Miel cu hribi și praz

Ingrediente pentru 10 porții

  • Carne de miel cu os 1,8 kg
  • Hribi 1 kg
  • Praz 800 g
  • Roșii proaspete 500 g
  • Vin alb sec 300 ml
  • Ulei de floarea soarelui METRO Chef 200 ml
  • Frunze de dafin 1 g
  • Maghiran 2 g
  • Pătrunjel 10 g
  • Sare HORECA Select după gust
  • Piper negru măcinat METRO Chef după gust

 

Mod de preparare

  1. Legumele se spală și se decojesc. Carnea este spălată sub jet de apă rece, uscată și porționată. Ciupercile sunt tăiate în cubulețe. Prazul și pătrunjelul sunt tocate.
  2. Prazul și bucățile de carne se fierb în 100 ml de ulei de floarea-soarelui și aproximativ 100 ml de apă.
  3. Hribii sunt căliți separat în 100 ml de ulei de floarea-soarelui . Peste ciuperci, miel și praz, se adaugă roșiile , frunzele de dafin , piperul, maghiranul tocat, vinul , sarea și piperul.
  4. Se fierbe amestecul la foc mediu aproximativ 30 de minute. La final se adaugă pătrunjel tocat.

Prepararea cărnii de porc

Bucățile mari de carne de porc pot fi gătite în nenumărate feluri. Fripturile de porc suculente impresionează prin gustul intens si textură, iar partea cu inserții de grăsime are cea mai bună savoare atunci când este gătită în cuptor.

Mușchiuleț de porc preparate traditionale Ultrafresh

Delectare ușoară într-o crustă crocantă

Cei care doresc să servească o carne la grătar nu se vor gândi, probabil, la pui în primul rând. Cu toate acestea, gustul cărnii de pui la grătar este unul cu totul special, dacă acesta este pregătit ca la carte. Fie că este doar o pulpă, fie o carcasă întreagă, puiul poate fi preparat la foc în multe variante – atât timp cât carnea slabă și ușoară se prepară lent.

Ultrafresh

Biban de mare la grătar

Cu siguranță mulți dintre clienții tăi sunt interesați de preparatele cu carne de pește. Îți propunem biban de mare la grătar cu sos de unt alb și busuioc, o rețetă foarte gustoasă.

Pește Restaurant